Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L – produs de climatizare performant şi efcient din clasa A+, cu capacitatea de 12.000 BTU/h

Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L reprezintă un al model eficient şi performant de sistem de climatizare, un aparat de aer condiţionat capabil să atingă cele mai bune performanţe, cu cel mai avantajos consum energetic.

Modelul de faţă este potrivit suprafeţelor cuprinse între 25mp şi 35mp, fie locuinţă, fie birou, datorită capacităţii generoase de modificare a temperaturii de 12.000 BTU/h la răcire şi de 12.454 BTU/h la încălzire.

Sistemul de filtrare este cu Carbon active, ventilatorul deţine 3 trepte, controlul aparatului făcându-se din telecomandă, afişajul fiind unul modern de tip LCD.

Acest model Fantasia II SPIW 412 L se poate achiziţiona de la eMag cu preţul avantajos de doar 1.991 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de design, remarcăm cu placare un sistem modern şi elegant de culoare albă, capabil să se integreze excelent în orice locuinţă. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că unitatea exterioară are o greutate de 23kg şi măsoară 660 x 482 x 240mm, iar cea interioară are o greutate de 8kg şi măsoară 818 x 270 x 217mm.

Aceeaşi variantă de sistem de climatizare este disponibilă şi la Flanco.

Imagini cu Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Având la bază tehnologia inteligentă Inverter, acest aparat de AC Whirlpool este capabil să atingă cele mai bune performanţe în climatizare, cu cel mai eficient consum enegetic. Mai mult decât atât, oferă şi un mod de funcţionare silenţios.

Specialiştii au clasificat acest produs în clasa A+ în modul de răcire, unde puterea consumată este de 1121W şi în clasa A în modul de încălzire, unde puterea consumată este de 1010W.

În privinţa zgomotului înregistrat la utilizare, ar fi de 55 de decibeli la interior şi de 64 de decibeli la exterior.

Din punct de vedere al modurilor de funcţionare, acesta benficiază de: funcţia de ventilare, de funcţia de încălzire, de tehnologia Al 6-lea Simţ, de funcţia de dezumidificare, de funcţia auto restart, de funcţia jet, de timer, de sleep/night mode, de funcţia de autocurăţare, de funcţia around, de funcţia 4D Air Inlet, de funcţia Real time şi de funcţia PowerSave.

Funcţia de dezumidificare este ideală în orice anotimp al anului, prevenind astfel orice disconfort din partea umidităţii. Capacitatea colectată în modul de dezumidificare este de 1.2l/h.

Tehnologia Al 6-lea Simţ este de curând inclusă şi la aparatele de aer condiţionat de către cei de la Whirlpool. Aceasta are rolul de a monitoriza prin intermediul senzorilor mediul ambiant, astfel încât prin combinaţia funcţiilor de bază să asigure o temperatură optimă favorabilă.

Funcţia Around U utilizează senzorii telecomenzii, astfel încât să primească informaţii privind temperatura din jurul acesteia.

1 W Stand-By reprezintă modul la care aparatului trece odată ce a atins temperatura dorită, economisind astfel cu până la 66% mai mult curent electric.

Funcţia Sleep/Night este reprezentată de către 4 moduri de utilizare, fiind cea mai potrivită pe timpul nopţii. Astfel, aparatul va funcţiona într-un mod silenţios şi eficient, obţinând un mediu confortabil.

Funcţia Turbo Jet este excelentă atunci când vrei să obţi foarte rapid o temperatură dorită. Bineînţeles, acest mod de utilizare necesită şi un consum energetic suplimentar.

Concluzie :

În concluzie, Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L este un sistem de AC ultra performant şi modern, capabil să atingă performanţe superioare în climatizare, indiferent de situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • A+
  • Al 6-lea Simţ
  • Eficient
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.