Whirlpool BSNF 9101 OX – combină frigorifică din inox, cu sistem dublu de răcire No Frost

Whirlpool BSNF 9101 OX este o combină frigorifică din inox, ce provine din clasa de eficienţă energetică A+, un model încăpător şi eficient, potrivit perfect oricărei bucătării.

Discutăm despre un produs electrocasnic frigorific cu dublu sistem de răcire No Frost, ce are un volum net total de 349 de litrii.

Costul de achiziţie este unul corect, pe măsura caracteristicilor, astfel se poate procura de la eMag cu 1.837 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, cât şi tehnic, prezintă o construcţie elegantă din inox, cu mânere integrate orizontal. Deschiderea uşilor este pe dreaptă, greautatea aparatului este de 76kg, iar dimnsiunile standard sunt de 201 x 59.5 x 65.5(IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool BSNF 9101 OX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul consum energetic, aparţine clasei de eficienţă A+, garantând un consum mediu anual de 325kWh.

Compartimentarea combinei este realizată astfel: în partea superioară se află frigiderul, iar în partea inferioară congelatorul. Frigiderul are un volum net de 252l şi un sistem de dezgheţare automat, fiind compus din: 5 rafturi din sticlă, 4 suporturi pe uşă şi dintr-un sertar special pentru legume şi fructe.

Congelatorul are sistem de dezgheţare automat, un volum net de 97l, o capacitate de congelare de 4kg/24h, deţinând 3 compartimente voluminoase.

În ceea ce priveşte specificaţiile speciale, ar fi de remarcat ventilatorul din dotare, iluminarea interioară pe LED, clasa climatică SN-T, autonomia de 16h fără curent şi nivelul de zgomot de 42db.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool BSNF 9101 OX este o combină frigorifică eficientă şi economică, din clasa A+, ce asigură un spaţiu de depozitare optim alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem de răcire NoFrost
  • Volum net total 349l
  • A+
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.