Whirlpool BSNF 8421 W – combină frigorifică spaţioasă, cu sistem de dezgheţare automat

Whirlpool BSNF 8421 W este o combină frigorifică spaţioasă, ce beneficiază de sistemul de răcire inteligent No Frost, reprezentând o variantă perfectă pentru orice bucătărie şi pentru orice familie.

Este un produs frigorific din clasa A+, ce are un volum net total de 319l, fiind dotată cu un display touch, de pe care se poate urmări şi seta temperatura de la interior.

În privinţa preţului de achiziţie, produsul frigorific de faţă este comercializat de către eMag cu preţul de 1.949 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-un exterior alb, modern, ce vine proiectată cu mânerele uşilor integrate orizontal. Iar ca şi trăsături şi greutate, măsoară 188.5 x 59.5 x 65.5(IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 70Kg.

Regăsim aceeaşi combină frigorifică şi în oferta celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Whirlpool BSNF 8421 W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, vorbim despre un model alcătuit din frigider şi congelator, din clasa energetică A+, ce garantează un consum de curent electric de numai 311kWh/an. Începând cu frigiderul, ce are un volum net de 222l, beneficiază de sistem de dezgheţare automat, fiind compus din: compartiment pentru legume şi fructe, din 4 rafturi mari din sticlă securizată şi din 3 rafturi pe uşă.

Congelatorul are o capacitate de 97l, un volum de congelare de până la 4kg/24h, sistem de dezgheţare automat şi deţine 3 rafturi extrem de încăpătoare.

Funcţiile speciale ale aparatului constau în sistemul antibacterian, în sistemul de avertizare pentru uşă deschisă şi în Tehnologia al 6-lea Simţ Fresh Control.

Mai este de spus că această combină frigorifică deţine un singur compresor, dispune de clasă climatică SN-T, beneficiază de iluminare interioară pe LED şi de o autonomie fără curent de până la 16h.

În concluzie, Whirlpool BSNF 8421 W este o combină frigorifică încăpătoare, cu sistem de răcire automat, ce asigură un nivel optim de răcire.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem de răcire No Frost
  • Volum net total 319l
  • A+
  • Display touch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.