Whirlpool BSNF 8151 OX – combină frigorifică No Frost, cu sistem de dezgheţare automat

Whirlpool BSNF 8151 OX reprezintă o combină frigorifică spaţioasă şi eficientă, din clasa A+, concepută pentru a oferi o răcire eficientă alimentelor depozitate. Este un produs frigorific compus din frigider şi congelator, ce se bucură de sistemul de răcire No Frost, având o capacitate de încărcare netă de 315l.

Aşa cum era de aşteptat, preţul de achiziţie al aparatului este pe măsura specificaţiilor, astfel modelul de faţă se poate achiziţiona de la eMag cu doar 2.166 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie elegantă realizată din inox, ce poartă desigur culoarea acestuia. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 71kg şi măsoară standard 188.5 x 65.5 x 59.5 (IxLxA) cm.

Aceeaşi combină frigorifică Whirlpool o întâlnim şi în oferta magazinului Altex.

Imagini cu Whirlpool BSNF 8151 OX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu un aparat frigorific din clasa A+, ce garantează un consum mediu energetic de numai 307kWh/an.

Vine proiectată cu frigiderul în partea de sus şi cu congelatorul în cea de jos. Începând cu partea superioară, frigiderul, deţine sistem de dezgheţare automat, are un volum net de 221l şi dispune de 4 rafturi mari, din sticlă, de un compartiment fructe/legume şi de 3 suporturi pe uşă.

Congelatorul are un volum de 94l, o capacitate de congelare de 4kg/24h, beneficiind de sistem de dezgheţare automat.

Ca şi funcţii speciale, se laudă cu filtru anti-bacterian microban, cu funcţia de control al umidităţii în setarul pentru fructe/legume, cu compartiment pentru alimente de zi cu zi şi cu sistem de avertizare pentru uşă deschisă.

Mai ar fi de specificat clasa climatică SN,T, agentul de răcire R600a, nivelul de zgomot de 42db şi că deţine un singur compresor în dotare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool BSNF 8151 OX este o combină frigorifică inteligentă şi încăpătoare, ce deţine sistem de dezgheţare automat şi sistem de răcire avansat No Frost, atât la frigider, cât şi la congelator.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de răcire NoFrost
  • Volum net total 315l
  • A+
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.