Whirlpool BSNF 8101 W Aqua – aparat frigorific avantajos din clasa A+, cu dispenser de apă

Whirlpool BSNF 8101 W Aqua este o combină frigorifică convenabilă, un produs electrocasnic foarte uşor de integrat în orice tip de bucătărie. Datorită tehnologiilor şi sistemelor avansate de care beneficiază, este capabilă să garanteze un mediu optim alimentelor depozitate.

Reprezintă un model din clasa A+, cu sistem de răcire Full No Frost. Ca şi capacitate standard, are un volum brut total de 356l şi unul net total de 319l. Volumul net este împărţit în 222l la frigider şi 97l la congelator.

Acest model BSNF 8101 W Aqua poate fi achiziţionat şi online din magazinul de specialitate eMag, cu preţul de 1.859 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, prezintă un design clasic pe o nuanţă de culaore albă. Uşile sunt reversibile, cu deschidere standard pe partea dreaptă, având mânerele de tip încorporate. Beneficiază de iluminare interioară, cântăreşte în jur de 71kg şi măsoară standard 188.5 x 59.5 x 65.5 (IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool BSNF 8101 W Aqua: 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam la început, acest aparat frigorific de la Whirlpool este încadrat în clasa energetică A+. Astfel, datorită acestei clase energetice favorabile, consumul de curent electric anual este de numai 311kWh/an.

În partea superioară a combinei întâlnim frigiderul, iar în partea inferioară congelatorul.

Frigiderul de 222l, beneficiază de sistem de răcire No Frost, precum şi de sistem de dezgheţare automat. Pune la dispoziţie 4 sertare generoase, separate prin rafturi din sticlă securizată. Pe lângă acestea, deţine şi 4 suporturi pe uşă şi un sertar încăpător pentru fructe şi legume. La exteriorul uşii frigiderului, dăm peste dispenser-ul de apă, extrem de necesar pe toată perioada verii, când vrem să ne răcorim cu băuturi cât mai reci.

Congelatorul de 97l, beneficiază de acelaşi sisteme avansate ca şi frigiderul, precum de sistemul de răcire No Frost şi de sistemul de dezgheţare automată. Pune la îndemână 3 compartimente extrem de generoase, dintre care unul este mare, respectiv Big Box. Ca şi capacitate de congelare, se laudă cu 4kg la 24h.

Se evidenţiază prin numeroase sisteme şi funcţii, precum sistemul antibacterian, sistemul de avertizare sonoră pentru uşă deschisă, semnalizare avertizare temperatură ridicată, sistem de dezgheţare automată integrală şi sistem de răcire Full No Frost.

Ar mai fi de spus că nivelul zgomotului la utilizare nu depăşeşte 42dBA, că are o autonomie fără curent de până la 24 de ore şi că deţine un singur compresor.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool BSNF 8101 W Aqua reprezintă un produs frigorific avantajos, atât din punct de vedere al condiţiilor de depozitare, cât şi din punct de vedere al consumului energetic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • A+
  • Sistem de răcire Full NoFrost
  • Modernă
  • Dispenser de apă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.