Whirlpool BLF 8121 W AQUA – aparat frigorific avantajos din clasa A+, cu dispenser de apă

Whirlpool BLF 8121 W AQUA provine din gama aparatelor electrocasnice cu Tehnologia Al 6-lea Simţ, o combină frigorifică eficientă şi modernă, ce pune la îndemână un spaţiu generos şi optim dedicat depozitării alimentelor.

Este încadrată în clasa A+, beneficiază de dispenser de apă, precum şi de un volum net total de 335l, dintre care 111l sunt ai frigiderului, iar 224l ai congelatorului.

Acest model BLF 8121 W AQUA poate fi achiziţionat online de la eMag, cu doar 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, poartă o construcţie clasică de culoare albă, capabilă să se integreze fără probleme în orice stil de bucătărie. Uşile sunt de tip reversibile cu deschidere standard pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind orizontal integrate.

Tehnic vorbind, cântăreşte 69kg, măsoară standard 188.5 x 59.5 x 65.5 (IxLxA) cm, cablul de alimentare fiind de 2m lungime.

Ca şi zgomot, în timpul funcţionarii înregistrează o maximă de 38 de decibeli.

Acelaşi model de aparat frigorific este disponibil şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Whirlpool BLF 8121 W AQUA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noua combină frigorifică Whirlpool este încadrată în clasa energetică A+. Astfel, consumul energetic înregistrat este de 308kW.h/an.

În privinţa compartimentării, frigiderul este poziţionat în partea superioară, iar congelatorul în cea inferioară. Frigiderul de 224l, este împărţit de către 4 rafturi rezistente din sticlă securizată. Include un compartiment de tip lădiţă dedicat depozitării fructelor şi legumelor, plus alte trei suporturi ataşate pe uşă. Tot pe uşa frigiderului, doar că la exterior, este proiectat dispenser-ul de apă, ideal pe toată perioada verii când simţim nevoia de băuturi reci.

Congelatorul de 111l, pune la dispoziţie 3 compartimente generoase, capacitatea de congelare fiind de 5kg/24h.

Este de specificat faptul că sistemul de dezgheţare al întreg aparatului este de tip manual, astfel la o perioadă de timp trebuie efectuată dezgheţarea acestuia.

Din punct de vedere al funcţiilor, se laudă cu tehnologia Al 6-lea Simţ, precum şi cu funcţia de super-răcire.

Datorită Tehnologiei Al 6-lea Simţ, ce are la bază o serie de senzori performanţi, alimentele depozitate la interior vor rămâne proaspete pentru mai mult timp, consumul energetic rămânând acceptabil.

Deţine o autonomie de până la 24h fără curent, include un singur compresor, clasa climatică fiind N-T.

Concluzie :

În concluzie, Whirlpool BLF 8121 W AQUA este o combină frigorifică modernă şi accesibilă, dotată cu dispenser de apă. Aceasta reuşeşte să asigure într-un mod economic, un spaţiu de depozitare optim aliemntelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Dispensor de apă
  • Accesibilă
  • Tehnologia Al 6lea Simţ
Contra:
  • Sistem de dezgheţare manual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.