Whirlpool BLF 8001 OX – aparat frigorific încăpător şi avantajos din inox, din clasa A+

Whirlpool BLF 8001 OX pot spune că este una dintre cele mai accesibile şi avantajoase combine frigorifice ale momentului. Reprezintă o variantă încăpătoare, foarte bine structurată, capabilă să garanteze un spaţiu optim de depozitare alimentelor. La fel de bine se prezintă şi la exterior, reuşind să se încadreze foarte bine în orice stil.

Avem de-a face cu un model din clasa A+, ce deţine un volum net total de 339l, dintre care 228l sunt ai frigiderului, iar restul de 111l ai congelatorului.

Această variantă avantajoasă BLF 8001 OX este comercializată online de către eMag, cu numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design impresionant din inox, foarte modern şi elegant. Uşile reversibile au deschidere standard pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind de tip încorporate. Tehnic vorbind, deţine iluminare interioară, cântăreşte 69kg şi măsoară standard 188.8 x 59.5 x 65.5 (IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool BLF 8001 OX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, produsul de faţă este încadrat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A+. Este o clasă energetică apreciabilă, lucru ce influenţează favorabil consumul acestei combine, respectiv cel de 309kWh/an şi de 820W/24h.

Începând de sus în jos, frigiderul are un volum de 228l, beneficiind de sistem de dezgheţare automat. Include 4 rafturi rezistente cu margine de protecţie, realizate din sticlă securizată, 3 suporturi durabile din plastic proiectate pe uşă şi un compartiment închis pentru fructe şi legume, în partea de jos.

Congelatorul, situat în partea de jos, are un volum net de 111l. Deţine 3 compartimente mai mult decât generoase, de tip lădiţe. Are sistem de dezgheţare manual, capacitatea de congelare fiind de 5kg/24h.

Ar mai fi de specificat faptul că nivelul de zgomot înregistrat la utilizare este de maxim 38 de decibeli, că deţine un singur compresor şi că are o autonomie fără curent de până la 24h.

Sistemul de răcire este clasic, bazat pe conductele cu agent frigorific (R600A). Nu vorbim despre un sistem de răcire NoFrost, de aceea există riscul de a apărea picături de apă la interiorul frigiderului. Este valabil acelaşi lucru şi la congelator, doar că acolo depunerile sunt transformate în gheaţă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool BLF 8001 OX este o combină frigorifică accesibilă, încăpătoare şi modernă, capabilă să asigure un mediu optim alimentelor de la interior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Sistem de dezgheţare automat la frigider
  • Accesibilă
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.