Whirlpool BLF 5121 W – combină frigorifică accesibilă şi modernă, cu Al 6-lea Simţ Control

Whirlpool BLF 5121 W este o combină frigorifică recent lansată pe piaţa electrocasnicelor de bucătărie, un model ce are toate calităţile pentru a fi ideală familiilor mari. Este o variantă accesibilă şi avantajoasă, ce se laudă cu raport excelent dintre calitate şi preţ.

Provine din clasa energetică A+, având un volum net total de 271l, dintre care 196l sunt ai frigiderului, iar restul de 75l ai congelatorului.

Aşa cum am spus, se bucură de un raport bun dintre calitate şi preţ, astfel la eMag costă în jur de 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, prezintă o construcţie simplă şi modernă de culoare albă, ce cântăreşte 55kg, măsurând standard 156 x 59.5 x 65.5(I x L x A) cm. Deschiderea uşilor este standard pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind încorporate orizontal.

Acelaşi model se poate procura şi din magazinul de specialitate Flanco.

Imagini cu Whirlpool BLF 5121 W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ceea ce o priveşte consumul enegetic, specialiştii au încadrat-o în clasa de eficienţă energetică A+, astfel înregistrează anual în jur de 255kW/h.

Ei bine, vine proiectată cu frigiderul în partea de sus şi cu congelatorul în cea de jos. Începând cu frigiderul, ce are o capacitate netă de încărcare de până la 196l, beneficiază de sistem automat de dezgheţare, fiind alcătuit din: 4 rafturi din sticlă, din 3 suporturi pe uşă şi dintr-un compartiment special pentru legume/fructe.

Congelatorul este de 75l, are sistem de dezgheţare manual şi o capacitate de congelare de până la 4kg/24h, fiind alcătuit din 2 rafturi generoase, dintre care unul Crisp.

Printre funcţiile speciale ale acestei combine se enumeră şi funcţia de super-congelare, Tehnologia Al 6-lea Simţ, funcţia de reglare electronică a temperaturii şi sistem de avertizare sonoră pentru uşa deschisă.

Este de specificat faptul că deţine iluminare interioară pe LED, vine echipată cu un singur compresor, sistemul de răcire fiind static. Pe lângă asta, autonomia fără curent ajunge până la 28h, nivelul zgomotului la utilizare măsurând maxim 38 de decibeli. Ca şi accesorii, vine împreună cu un suport pentru ouă şi cu o tavă pentru cuburi de gheaţă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool BLF 5121 W este o combină frigorifică performantă şi modernă, ce pune la dispoziţie un spaţiu de depozitare generos, fiind capabilă să asigure un mediu optim alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 6th Sense Control
  • Clasa A+
  • Accesibilă
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.