Whirlpool AZB8785 – uscător de rufe cu încărcare frontală, cu condensator electronic

Whirlpool AZB8785 reprezintă un uscător de rufe cu încărcare frontală performant şi modern, ce garantează o eficienţă ridicată la uscare întotdeauna.

Avem de-a face cu un produs electrocasnic dotat cu condensator electronic, ce are o capacitate de încărcare de 8kg, afişaj de tip display LCD touch şi o listă diversificată de 13 programe de uscare.

Preţul de achiziţionare al uscătorului este pe măsura nivelului de performanţă, aşadar produsul de faţă se poate procura din stocul eMag cu preţul de 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Se prezintă cu un exterior de culoare albă, având în dotare tambur din oţel inoxidabil şi cuvă din polipropilenă. Ca şi dimensiuni standard, măsoară 84.5 x 59.6 x 63.2(IxLxA) cm, aşadar nu va ocupa foarte mult din spaţiul locuinţei tale.

Acelaşi uscător de rufe cu condensator electronic este pus la dispoziţie şi de către magazinele online Altex şi Flanco.

Imagini cu Whirlpool AZB8785 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spune, vine echipat cu 13 programe de uscare, eficiente şi economice, precum: program de uscare delicată, program Jeans, program Mix, program sport, 4 programe pentru bumbac, 3 programe pentru articole de zi cu zi, program de reîmprospătare şi aşa mai departe.

La capitolul funcţii şi sisteme de siguranţă, deţine funcţia de anti-şifonare, sistemul de siguranţă pentru cei mici, sistemul de alarmare acustică la terminarea programului, funcţia de reset, filtru de scame, tehnologia Al 6-lea Simţ, funcţia ECO monitor şi indicatorul pentru stadiul de uscare al ciclului.

Ar mai fi de specificat faptul că nivelul de zgomot la centrifugare este de 70 de decibeli, iar consumul energetic în program standard este de numai 4.74kWh.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Whirlpool AZB8785 este un uscător de rufe cu încărcare frontală, ce deţine condensator electronic şi afişaj LCD Touch, oferind rezultate pe cât se poate de bune.

Concluzie :

Pro:
  • Uscător de rufe prin condensare
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Afişaj LCD Touch
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.