Whirlpool AZB6370 – uscător de rufe eficient, cu afişaj LED

Whirlpool AZB6370 reprezintă o alegere ideală şi eficientă, în situaţia în care te loveşti de problema uscatului rufelor. Un astfel de produs electrocasnic economiseşte timp preţios, oferind rezultate neaşteptat de bune, păstrând articolele în acceaşi stare perfectă. În felul acesta, hainele pot fi purtate imediat ce au fost spălate şi uscate.

Este o variantă cu încărcare frontală, ce pune la dispoziţie o capacitate de până la 6kg. Este dotată cu 11 programe de uscare, cu numeroase funcţii interesante, precum şi cu un afişaj LED, extrem de modern şi de elegant, ce oferă detalii cu privire la funcţiile şi etapele programului de uscare în curs.

Produsul de faţă este disponibil în stocul de aparate electrocasnice al celor de la eMag la preţul de achiziţie de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, în mare partea seamănă cu o maşină de spălat rufe, carcasa fiind de culoare albă. Măsoară standard 85 x 60 x 59.6(IxLxA) cm, nivelul zgomotului la centrifugare ajungând la maxim 67de decibeli. Hubloul are un diametru de 38cm şi o deschidere largă, de până la 140 de grade. Este conceput din elemente de calitate foarte bună, precum cuva din polipropilenă şi tamburul din oţel inoxidabil.

Acelaşi aparat electrocasnic este disponibil şi la Flanco, precum şi la Altex.

Imagini cu Whirlpool AZB6370 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest uscător de rufe Whirlpool este încadrat în clasa de eficienţă energetică B, consumul per program standard înregistrând în jur de 3.36kWh.

După cum spuneam şi ceva mai sus, deţine o serie de 11 programe de uscare, foarte eficiente şi economice. Câteva din acestea sunt: programul Mix, programul Sport, programul Bumbac (cu 4 programe), programul Mătase, programul Jeans şamd.

În privinţa funcţiilor speciale, se laudă cu sistem de uscare prin condensare, cu ajutorul curenţilor de aer diagonali, cu fază automată de răcire, cu funcţia reset, cu funcţia de programare întârziată, cu indicator pentru filtru de scame blocat, cu semnalizare acustică la terminarea ciclului de uscare, cu picioruşe ajustabile, precum şi cu kit de montaj pentru uşă reversibilă.

Indicatorul luminos (LED) al filtrului pentru scame încărcat este prevăzut în panoul de comandă principal, poziţionat frontal pe uscător. Acesta atenţionează atunci când filtrul de scame este încărcat, pentru a fi curăţat.

Avertizarea acustică te avertizează în momentul în care programul de uscare s-a terminat şi articolele pot fi scoase.

Tehnologia Al 6-lea Simţ are la bază un senzor inteligent, capabil să limiteze consumul enegetic în funcţie de cantitatea rufelor introdusă în uscător. În felul acesta, asigură aceleaşi rezultate imprecabile, doar cu un consum enegetic redus.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Whirlpool AZB6370 este un produs electrocasnic avantajos, echipat cu numeroase programe şi sisteme, astfel încât să obţină cele mai bune rezultate, cu cel mai bun consum energetic.

Concluzie :

Pro:
  • 11 programe
  • Afişaj LED
  • Performant şi modern
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.