Whirlpool AWSX63213

Dacă odată spălatul rufelor părea a dura o veșnicie, ei bine situația s-a cam schimbat. Datorită mașinilor de spălat rufe de ultimă generație, acest proces se execută într-un timp mai scurt și într-un mod mai sporit.

Whirlpool AWSX63213 este mașina de spălat rufe ideală, care nu ar trebui să lipsească din locuința niciunuia. Datorită aspectului sau slim, spațiul din locuința dvs. nu va fi afectat foarte tare.

Prețul acestei Whirlpool AWSX63213, la data de 11.08.2014 este de 1.599lei, un preț ok pot spune, dar dacă va grăbiți o puteți achiziționa la prețul din oferă de azi.

IMAGINI Whirlpool AWSX63213:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Această mașină de spălat dispune de o capacitate de încărcare a rufelor de 6Kg, de tip frontal, cu o viteză de centrifugare de 1200rpm, astfel hainele dvs. vor fi stoarse foarte bine.

Datorită clasei energetice A+++, veți trece printr-o economisire drastică, deoarece această mașină de spălat este foarte economică, indiferent de programul setat.

Cu ajutorul tehnologiei 6th Sense Colours( al 6-lea simț), calitatea curățării hainelor va fi ireproșabilă, astfel toate tipurile de țesături vor fi bine întreținute și totodată veți economisi timp, apa și energie electrică până la 30%.  Dvs. trebuie doar să setați tipul de țesătură și cantitatea rufelor, iar funcția al 6-lea simț, calculează ciclul potrivit.

Modelul de față, este conceput cu o listă lungă de programe eficiente și rapide. Un program de spălat poate fi și de doar 15 minute, unul foarte scurt.

Whirlpool prezintă un aspect slim, măsurând 84.5 X 59.5 X 45cm, perfectă pentru spațiile strâmte. Materialul din care cuva mașinii este realizată este polipropilenă, iar tamburul este conceput din oțel inoxidabil, astfel rezistivitatea mașinii este ridicată.

 OPINII PRO ȘI CONTRA:

Pro:
  • Clean +
  • Tehnologia 6th Sense Colours
  • Afișaj de tip LED
  • A+++
  • Viteza de centrifugare de 1200rpm
  • Sistem detectare spuma
Contra:
  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.