Whirlpool AWS63013 – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, din clasa A+++

Whirlpool AWS63013 este o variantă avantajoasă de maşină de spălat rufe, un model extrem de economic şi de eficace, concepută pentru a asigura rezultate pe cât se poate de bune.

Este un produs electrocasnic cu tip de încărcare frontală, ce dispune de display LCD, de 10 programe eficiente, de o capacitate de încărcare de până la 6kg şi de o viteză de centrifugare de 1000rpm.

Ca şi preţ este foarte avantajoasă după părerea mea, astfel modelul de faţă se poate achiziţiona de la eMag cu doar 1.160 de lei (vezi preţ actualizat).

Observăm o construcţie modernă de culoare albă, ce măsoară standard 59.5 x 45 x 84.5(IxLxA) cm, cântărind aproximativ 65kg.

Imagini cu Whirlpool AWS63013 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este un produs foarte eficient din punct de vedere al consumului de resurse, aparţinând totodată clasei de eficienţă energetică A+++.

Vine echipată cu 10 programe de spălare eficiente şi economice, precum: programul pentru Mixte, programul pentru bumbac, programul Eco bumbac, programul pentru sintetice, programul pentru delicate, programul pentru lână/spălare manuală, programul pentru albe, programul pentru culori deschise, programul pentru culori închise etc.

La capitolul funcţii speciale, se laudă cu tehnologia Al 6-lea Simţ Colours, cu funcţia de prespălare, cu funcţia Clean+, cu funcţia de clătire intensivă, cu funcţia Eco Monitor, cu funcţia Eco Ball, cu control pentru prevenirea producerii excesive de spumă şi cu funcţia de uşor de călcat.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool AWS63013 este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală modernă, din clasa energetică A+++, ce garantează rezultate ireproşabilă, cu un consum redus de resurse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.