Whirlpool AWS 71000

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Am ales să discutăm despre o mașină de spălat rufe extrem de economică, ba chiar poate printre cele mai economice produse de pe piața electrocasnicelor, ce oferă rezultate excepționale la spălare, cât și la centrifugare, indiferent de gradul de murdărie al hainelor.

Un asemenea de produs electrocasnic Whirlpool, calitativ și economic, se achiziționează la prețul numai 1.299lei (Vezi preț actualizat).

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWS 71000, este una de tip Slim, cu încărcare frontală a hainelor. Are o capacitate de până la 7Kg de rufe și o viteză de centrifugare excelentă, de 1000rpm. Este un aparat din clasa A+++ de eficiență energetică, ce atinge un consum minim de energie electrică.

Se remarcă printr-un aspect slim, fiind dimensionată astfel: 85 x59.5 x 45mm, ce ajunge să cântărească în jur de 60Kg. Este o mașină de spălat rufe de culoare albă, o culoare modernă și elegantă, ce se potrivește perfect oricărui stil.

Această mașină Whirlpool se regăsește și în oferta magazinului Altex.

Imagini cu Whirlpool AWS 71000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un o serie largă de programe, acoperind mai toată gama de țesături posibile. Așadar, o mică parte din acestea ar fi: program pentru delicate, program pentru sintetice, program pentru bumbac/antibacterian, program pentru clătire intensivă, program Clean+, program rapid de 15 minute și lista continuă.

Ca funcții speciale se bucură de sistemul de siguranță împotriva copiilor și de tehnologia avansată Al 6-lea Simț Colours. O tehnologie unică, ce se dedică hainelor colorate, oferind culori strălucitoare și intacte hainelor.

Alte detalii pe care am putea să le mai oferim, ar fi că se bucură de un nivel de zgomot extrem de redus, respectiv de 59 decibeli la spălare și de 74 decibeli la centrifugare. Este un aparat ce are la bază componente foarte rezistente și calitative, astfel tamburul este din oțel inoxidabil, iar cuvă din polipropilenă.

În concluzie, Whirlpool AWS 71000 este o mașină de spălat rufe extraordinară, calitativă, ce oferă un consum redus de energie, dar și de resurse, indiferent de program.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Model SLIM
  • Afișaj LCD
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.