Whirlpool AWS 61212

Sunteți în căutarea unei mașini de spălat rufe ceva mai performantă și mai încăpătoare decât cea veche, dar încă nu v-ați hotărât spre ce model să vă îndreptați? Ei bine, site-ul nostru va pune la îndemână o prezentare excelentă a unui aparat electrocasnic recent apărut, ce oferă rezultate uimitoare la spălare, dar și un consum redus de resurse.

Așadar, Whirlpool AWS 61212 este o mașină de spălat ideală oricărei familii, este din clasa A++ de eficiență energetică, ce dispune de un tip de încărcare frontal, având o capacitate de 6Kg. Prezintă o viteză de centrifugare excelentă, de 1200rpm și un afișaj de tip LED, pe care puteți urmării etapele programelor de spălare.

Așadar, raportându-ne la caracteristicile avansate ale acesteia și la design-ul atrăgător, noua mașină de spălat rufe Whirlpool AWS 61212 prezintă un preț extrem de bun, de doar 1.249lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe Whirlpool AWS 61212 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Vis-a-vis de programele de spălare, acest produs electrocasnic dispune de o gamă extrem de diversificată de programe, astfel încât să asigure rezultate excelente la spălare și o eficiență maximă în timpul spălării. Vom enumera o parte din programele ceva mai interesante, precum programul rapid 30min, program Jeans, program ușor de călcat, program clătire intensivă, program economic și lista continuă cu multe alte programe la fel de interesante și de eficiente.

Alte detalii tehnice pe care am putea se la oferim despre acest produs electrocasnic Whirlpool, ar fi nivelul de zgomot, extrem de redus, undeva la 59 decibeli la spălare și de 75 decibeli la centrifugare. Mai putem remarca și sistemul inteligent Al 6-lea Simț, ce garantează rezultate incredibile de spălare pentru orice tip de țesături, un mod extrem de ușor de folosire și economii semnificative ale resurselor (apa, detergent, energie electrică).

Este un model slim, având trăsături reduse de 84.5 X 59.5 X 45cm, astfel va ocupă extrem de puțin spațiu. Putem spune că vine din fabrică pe culoara alb, având componetele construite din materiale foarte rezistente, respectiv cuva vine concepută din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Slim
  • Afișaj LED
  • 1200rpm
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • Sistem detectare spumă
  • Programare întârziată
  • Al 6-lea Simț
  • Capacitate de încărcare 6Kg
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.