Whirlpool AWS 61012

Ești dispus să îți înlocuiești vechea mașină de spălat cu una nouă, mai performantă și mai eficientă, dar încă nu te-ai hotărât spre ce model să te îndrepți? O variantă foarte bună din toate punctele de vedere ar fi noul model de mașină de spălat rufe de la Whirlpool.

Whirlpool AWS 61012 este un produs electrocasnic recent apărut pe acesta ramură, fiind foarte eficient, economic și modern. Vine conceput cu tip de încărcare frontal, ce prezintă trăsături destul de slim (84.5 X 59.5 X 45 (IxLxA cm), astfel încât să o poți monta oriunde dorești fără a ocupa foarte mult spațiu.

Prețul acestei mașini de spălat rufe cu încărcare frontală Whirlpool AWS 61012 este unul foarte bun și corect, de doar 1.099lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU  Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 61012 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Modelul de față prezintă un afișaj modern, de tip LED al numeroaselor programe de spălare. Este destul de încăpătoare, cu o capacitate de încărcare de 6Kg și o viteză de centrifugare excelentă, de 1000rpm.

Noua mașină de spălat rufe este foarte economică, grație clasei de eficiență energetică A++. De acum, îți poți programa spălatul oricând dorești, zi sau noapte, deoarece nivelul de zgomot la spălare(59 decibeli) și cel de la centrifugare(74 decibeli) nu va deranja pe nimeni, fiind foarte redus.

Putem spune că excelează la capitolul rezistență, datorită oțelului inoxidabil din care vine conceput taburul și polipropilenă din care este creată cuva. Așadar, o poți folosii fără nici o grijă, oricât dorești, grație acestor matieriale de calitate superioară ce o va păstra intactă.

Și pe partea de siguranță și funcții se descurcă foarte bine, fiind echipată cu un sistem special de detectare al spumei și cu o funcție de programare întârziată. O altă tehnologie foarte interesantă și utilă este și Al 6-lea Simț. Această tehnologie unică oferă rezultate de spălare incredibile, fiabilitate și nu în ultimul rând economii ale resurselor semnificative.

În concluzie dacă îți dorești rezultate bune de spălare, o economie vizibilă și performanță, îți poți îndrepta atenția către acest model de mașină de spălat rufe cu încărcare frontală de la Whirlpool.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Slim
  • Afișaj LED
  • Clasă energetică A++
  • Sistem detectare spumă
  • Programare întarziată
  • Al 6-lea Simt
  • Viteză de centrifugare: 1000rpm
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.