Whirlpool AWO/C62200

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Whirlpool AWO/C62200 reprezintă alegerea ideală în cazul în care îți dorești performanță, modernitate și rezultate incredibile de la o mașină de spălat rufe.

Astăzi, discutăm despre o mașină de spălat rufe inteligentă, ce prezintă un tip de încărcare frontal. Se bucură de o viteză de centrifugare de 1200rpm și de o capacitate de încărcare extrem de generoasă, de 6Kg.

Este un aparat electrocasnic extrem de economic, astfel face parte din clasa A++ de eficiență energetică, ajungând la un consum per program standard de doar 0.78kWh.

Se bucură de un design modern, cu detalii elegante, venind standard pe un exterior alb. Este dimensionată astfel încât să nu ocupe foarte mult spațiu (84.5 x 59.5 x 52cm) și să se potrivească perfect oricărei încăperi.

Per total, un asemenea produs electrocasnic modern, performant și super eficient, se regăsește la un preț incredibil de bun, de doar 1.149lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe Whirlpool AWO/C62200 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Regăsim o varietate de programe de spălare, ce pot fi urmărite pe afișajul LCD, atașat în panul de control. Aceste programe eficiente, cuprind mai toate tipurile de țesături, oferind rezultate excepționale la spălare, cât și la centrifugare. O parte din acestea, sunt: rapid 30min, bumbac, lână, program pentru un consum redus de energie, clătire intensivă, prespălare, ușor de călcat și programul Clean+.

Clean+ este un program de spălare special, multifazic, ce asigură rezultate excelente ce duc la îndepărtarea petelor cu ușurință.

Desigur, se bucură și de tehnologia Al 6-lea Simț, care garantează economii semnificative ale resurselor și rezultate incredibile de spălare.

Funcția Programare întârziată, îți permite setarea programului dorit și programarea acestuia cu până la 24h întârziere.

În final, mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C62200 este un aparat electrocasnic ideal, conceput pentru a oferii un grad ridicat de eficiență și rezultate excelente de spălare.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Afișaj LCD
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • Sistem detectare spumă
  • Programare întârziată
  • Capacitate de încărcare 6Kg
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.