Whirlpool AWO/C60100

Cu toții ne dorim ca hainele pe care le purtăm să arate bine. Pentru acest lucru este necesar și o mașină de spălat rufe destul de performantă, dar care să facă parte dintr-o clasă energetică destul bună.

Ei bine, mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100 ar fi produsul electrocasnic care ar îndeplinii toate aceste dorințe. Așadar, vine pregătită să răspundă cerințelor tale fără probleme, datorită celor 18 programe avansate. Cu un consum redus de 0.78kwh per program standard, consumul de energie electrică va fi foarte redus, datorită clasei energetice A++.

O astfel de mașină de spălat performantă și economică o poți găsi la excelentul preț de aproximativ 1.000lei (vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Whirlpool AWO/C60100 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Bucură-te de noul tip de afișaj LED, pe care îți poți seta programele de spălare așa cum dorești. Chiar și atunci când este la programul de stoarcere, adică până la 1000 de rotații pe minut, nivelul de zgomot va fi foarte redus, de maxim 74 decibeli, în concluzie este un model foarte silențios.

Acest produs electrocasnic vine conceput cu încărcare frontală și cu o capacitatea de încărcare destul de mare, de circa 6kg.

Ca și model performant, deține mai multe funcții speciale precum sistemul de echilibrare al încărcăturii sau selectorul de centrifugare, care îți permite să îți setezi singur numărul de rotații pe minut cu care dorest să îți fie stoarse hainele.

Nu degeaba face parte din clasa energetică A++, deoarcele modelul de față este proiectat să consume extrem de puțin, cam 0.78kwh. Pe lângă consumul redus de energie, te vei bucura și de o factură mai mică din partea companiei de apă, deoarece produsul de față va consuma foartă puțină apă, aproximativ 49l la un program standard.

Chiar dacă nu este un model ultra slim, nici dimensiunile acesteia nu sunt exagerate, măsurând doar 85 x 59.5 x 57.5(IxLxA)cm. Așadar, te vei bucura de o funcționare îndelungată, deoarece este foarte rezistentă, cuva din dotare fiind construită dintr-un material rezistent, din polipropilenă, iar tamburul dintr-un oțel dur inoxidabil.

Whirlpool AWO/C60100 îți pune la dispoziție o varietate de programe, cam toate de care ai avea nevoie de la o mașină de spălat. Cele 18 programe îți vor fi de ajutor pentru a îți întreține hainele curate și totodată intacte.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Masina de spalat cu incarcare frontala
  • Tip afisaj: LED
  • Viteza de centrifugare : 1000 rpm
  • Clasa de eficienta energetica: A++
  • 18 programe
  • Sistem de echilibrare a incarcaturii
  • Sistem detectare spuma
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.