Whirlpool AWOC5122

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Pe zi ce trece mașinile de spălat rufe devin din ce în ce mai performante, mai calitative și extrem de accesibile, astfel marele producător Whirlpool ne surprinde iar cu un model foarte avantajos.

Whirlpool AWOC5122 reprezintă o variantă extrem de accesibilă și de eficientă, atunci când ești în căutare unei mașini de spălat rufe. Se evidențiază printr-o capacitate de încărcare de 5Kg, având încărcare frontală a rufelor, cu o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut, astfel rufele vor fi stoarse perfect și rapid.

Pot spune că produsul de față se află printre cele mai bine cotate aparate din această categorie, asta datorită costului redus de achiziție, de numai 1.019lei (Vezi preț actualizat), un preț mic în raport cu calitatea oferită.

La capitolul desing, ne bucură cu un aspect modern, pe un exterior alb. Greutatea acesteia este de 72Kg, iar dimensiunile sunt destul de reduse, de 84.5 x 59.5 x 52(IxLxA)cm. Este o mașină de spălat foarte rezistentă și calitativă, astfel găsim tamburul construit din oțel inoxidabil și cuva din polipropilenă.

Același produs Whirlpool este pus la dispoziție în ofertă și cei de la Flanco.

Imagini Whirlpool AWOC5122 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cât despre eficiență, noul produs electrocasnic face parte din clasa A+, o clasă de eficiență energetică destul de bună, ce utilizează o cantitate redusă de energie electrică.

Varietatea de programe este realizată astfel încât să acopere toată tipurile de țesături și să ofere rezultate excelente la spălare. Alegerea programelor și setarea temperaturii se realizează extrem de ușor, din butonul rotativ și cu ajutorul butoanelor pentru setare. Ei bine, o parte din programele de spălare, ar fi: program pentru delicate, program pentru lână, program pentru bumbac, program pentru stoarcere rapidă, program rapid 30 de minute și altele.

Un lucru important ce pune în lumină această mașină de spălat rufe, ar fi că este extrem de silențioasă, astfel la spălare are nu nivel de zgomot de numai 59db, iar la centrifugare de doar 75db.

În concluzie, produsul electrocasnic Whirlpool AWOC5122 reprezintă modelul ideal în alegerea unei mașini de spălat rufe performante și accesibile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Capacitate de încărcare 5Kg
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Sistem detectare spumă
Contra:
  • Capacitate mică de încărcare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.