Whirlpool AWOC0614 – maşină de spălat rufe încorporabilă, economică şi eficientă

Whirlpool AWOC0614 este un produs electrocasnic provenit din categoria încorporabilelor, respectiv o maşină de spălat rufe automată ce se poate încorpora perfect în orice tip de mobilier.

Reprezintă un model din clasa A++, cu capacitatea de 6kg şi cu o viteză de centrifugare de 1400rpm, cu tip de încărcare frontal. Este prevazută cu un elegant afişaj LCD, proiectat în partea frontală a maşinii. Acesta informează în legătură cu setările şi etapele programelor de spălare. Tot în partea frontală, doar că în partea dreaptă a ecranul, întâlnim butonul de control, înconjurat de funcţiile şi programele maşinii.

Această maşină de spălat rufe încorporabilă este disponibilă în oferta magazinului de specialitate eMag, la preţul de 1.954 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul prea puţin contează aş spune eu, datorită faptului că vine ascunsă în interiorul mobilei. Este de culoare albă, cântăreşte 68kg şi măsoară standard 82 x 59.5 x 55.5(IxLxA) cm. Tamburul maşinii este de 50l, iar deschiderea hubloului se face la 172 de grade.

Ar fi de spus că este un model destul de silenţios, astfel nivelul zgomotului la spălare ajunge la maxim 50 de decibeli, iar la centrifugare la maxim 72 de decibeli.

Produsul de faţă este disponibil şi în stocurile magazinelor Altex şi Flanco.

Imagini cu Whirlpool AWOC0614 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cei specializaţi au încadrat această maşină de spălat încorporabilă în clasa de eficienţă energetică A++. Astfel, modelul de faţă înregistrează un consum de 0.78kWh per program standard. Pe partea consumului de apă, înregistrează în jur de 49l/ciclu de spălare şi o medie de 9.272l/anual.

Se bucură de o serie diversificată de programe de spălare, pe cât se poate de eficiente şi de economice. Printre programele de bază, pe care le întâlnim la majoritatea maşinilor de spălat rufe, deţine şi câteva programe speciale, cum ar fi: programul de clătire intensivă, programul de prespălare, programul consum redus de energie electrică, programul de spălare manuală şi lista continuă.

Vis-a-vis de funcţii şi siguranţă, deţine selector pentru centrifugare, sistem ce detectează automat spuma, protecţie de prevenire a inundaţiilor, funcţia reset şi funcţia de programare întârziată.

Desigur, este un produs electrocasnic modern, ce beneficiază de tehnologia unică Al 6-lea Simţ. Aceasta garantează rezultate excelente la spălare, comoditate la utilizare şi bineînţeles economie semnificativă din punct de vedere al consumului de resurse.

Opinii pro și contra :

Aşadar, Whirlpool AWOC0614 este o maşină de spălat rufe automată, de tip încorporabilă, capabilă să garanteze rezultate excelente, cu un consum de resurse pe cât se poate de avantajos.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A++
  • Silenţioasă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.