Whirlpool AWO/C 91400

Dacă eficiența, calitatea și performanța sunt cele trei criterii de bază atunci când cauți o mașină de spălat rufe, în cazul acesta noul model de la Whirlpool este exact ceea ce cauți.

Whirlpool AWO/C 91400 este o mașină de spălat rufe ce se evidențiază printr-o clasă energetică extraordinar de bună și prin numeroase funcții și tehnologii smart. Este un produs electrocasnic cu încărcare frontală, ce dispune de o capacitate de încărcare de 9Kg și de 1400 de rotații pe minut la centrifugare.

La eMag, un astfel de produs electrocasnic marca Whirlpool se regăsește la numai 1.699lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de avantajos, luând în considerare numărul variat de programe, funcțiile eficiente și clasa economică din care provine.

Este o mașină modernă, concepută după ultimele generații, ce se bucură de o construcție slim. Vine dimensionată astfel 85.5 x 59.5 x 58mm și cântărește numai 71Kg, astfel nu va ocupa foarte mult din spațiu. Exteriorul este pe culoarea alb, având tamburul din oțel inoxidabil și cuva din polipropilenă, astfel rezistența în timp va fi mai ridicată.

Întâlniți același produs electrocasnic și în stocul magazinul online Altex.

Imagini cuWhirlpool AWO/C 91400 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cum spuneam, este o mașină de spălat foarte economică, asta grație clasei energetice A+++ din care provine.

Pe ecranul LCD se pot urmării etapele și setările dorite a listei variate de programe de spălare. Câteva din programele disponibile, ar fi: program rapid 15min, program lână, program Mix, program spălare manuală, program White și Light color, program Black și Dark colors, program prespălare și altele.

Nu doar că este un aparat electrocasnic performant, ba chiar este și silențios, astfel produce un zgomot de numai 59 decibeli la spălare și de doar 77 decibeli la centrifugare.

Ca și funcții și tehnologii speciale, se bucură de Tehnologia inteligentă Al 6-lea Simț Colorus, sistemul de siguranță pentru copii, sistemul de blocare al tamburului și recomandare dozare pentru detergent.

În concluzie, dacă vrei un produs economic, performant și calitativ, Whirlpool AWO/C 91400 este mașină de spălat rufe ideală în orice familie, chiar și în cele mai numeroase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Afișaj LCD
  • Capacitate de încarcare 9Kg
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.