Whirlpool AWOC 82120 – un produs electrocasnic din clasa A+++, eficient şi accesibil

Whirlpool AWOC 82120 este un produs accesibil, ce provine din categoria maşinilor de spălat rufe cu încărcare frontală, capabil să asigure şi totodată să garanteze cele mai bune rezultate la spălare, cât şi la centrifugare.

Produsul de faţă provine din clasa A+++ de eficienţă energetică, ce beneficiază de o capacitate de încărcare a rufelor generoasă, respectiv de 8Kg, de un afişaj LCD şi de o viteză de centrifugare de 1200rpm.

Vis-a-vis de caracteristicile aparatului, pot spune că este un model foarte convenabil, ce vine comercializat la preţul de numai 1.549 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi construcţie şi detalii tehnice, ar fii de spus că vine pe un exterior alb, modern şi elegant, ce cântăreşte în jur de 73Kg şi măsoară numai 85 x 59.5 x 56.5(IxLxA) cm. Cuva maşinii este realizată din polipropilenă, iar tamburul din oţel inoxidabil, având o un volum de 55 de litrii.

Imagini cu Whirlpool AWOC 82120 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de apă şi curent electric, ar fii de spus că are un consum mediu anual de apă de 9900 de litrii şi un consum de curent electric în program standard de doar 0.95kWh, mulţumită clasei energetice A+++.

În privinţa programelor de spălare, se laudă cu o listă numeroasă, eficientă şi economică, precum: program pentru extra-clătire, program pentru articole din lână, program pentru articole din bumbac, program Rapid 15 minute, program pentru prespălare, program pentru spălare manuală şi lista continuă.

Iar ca şi funcţii şi sisteme speciale, beneficiază de sistem de detectare al spumei, de sistem de siguranţă împotriva copiilor, de coltrol al balansului, de selector de centrifugare, de sistem de siguranţă pentru copii şi de tehnologia 6th Sense Infinite Care.

În concluzie, Whirlpool AWOC 82120 este o maşină de spălat rufe performantă, modernă şi eficientă, capabilă să garanteze cele mai bune rezultate posibile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat rufe
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.