Whirlpool AWO/C 81400

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Whirlpool AWO/C 81400 este un aparat electrocasnic extrem de util în orice locuință, ce oferă un nivel de performanță superior și un grad de eficiență ridicat.

Este o mașină de spălat rufe cu tip de încărcare frontal, ce beneficiază de o capacitate de încărcare generoasă, undeva la 8Kg și de o viteză de centrifugare excelentă de 1400rpm, astfel rufele vor fi stoarse până la ultima picătură de apă.

Se laudă cu o eficiență energetică excepțională, datorită clasei A+++, unde va ajunge la un consum de energie electrică de 193kW/an. Și consumul de apă este extrem de redus, astfel va ajunge la un consum anual de apă de aproximativ 11000l.

Se bucură de un design modern, cu detalii și finisaje elegante. Se prezintă pe un fond alb, o culoare potrivită oricărei locuințe moderne și cu un aspect compact, datorită trăsăturilor sale minimale de 85×59.5×55 cm.

Așadar, un astfel de produs electrocasnic Whirlpool, performant, eficient și extrem de calitativ, se poate achiziționa la un preț foarte bun, de doar 1.549lei (Vezi pret actualizat).

IMAGINI CU Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Dispune de o varietate de programe de spălare, așadar vei avea ocazia să îți setezi programul dorit, ținând cont de gradul de murdărie, de timpul alocat spălării, de tipul țesăturii și chiar de resursele consumate. Astfel stau la dispoziție următoarele programe, ce pot fi urmărite pe afișajul LCD: program spălare manuală, program lână, program bumbac, program clătire intensivă, program delicate, program jeans, program mix, program colorate, program white light color, program eco și program baby.

În cazul în care nu se poate aloca foarte mult timp unui program de spălare obișnuit, stă la dispoziție programul de 15 minute, un program rapid și extrem de economic.

Se bucură de funcția al 6-lea simț, o funcție specială dedicată hainelor culorate. Acest program unic, va menține culorile hainelor mai strălucitoare pentru o durată îndelungată de timp.

Ar mai fi de subliniat că este o mașină de spălat rufe extrem de silențioasă, fapt ce este susținut de nivelul redus de zgomot la centrifugare de 77db și la spălare de 59db.

Ca și detalii tehnice mai putem spune că îi stau la bază componente extrem de calitative și rezistente, precum tamburul din oțel inoxidabil și cuva din polipropilenă.

În concluzie, Whirlpool AWO/C 81400 este mașina de spălat rufe cu încărcare frontală, calitativă și extrem de eficientă, perfectă în orice locuință modernă.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Afișaj LCD
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Tehnologia Al 6lea Simț Colours
  • Recomandare dozare detergent
  • Sistem siguranță împotriva copiilor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.