Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală – Whirlpool AWO/C 7420 S

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Whirlpool AWO/C 7420 S este o mașină de spălat rufe calitativă, modernă, ce pune la dispoziție o serie de programe extrem de eficiente, alături de care se regăsesc numeroase funcții smart.

Acest produs electrocasnic vine conceput cu încărcare frontală, oferind o capacitate de încărcare de 7Kg. Beneficiază de 1200 de rotații pe minut și de un display LED, de pe care se pot urmării programele și setările dorite. Este o mașină de spălat economică, ce aparține clasei de eficiență energetică A+++, având un consum de numai 0.84kWh pe program standard. Nu doar consumul de energie electrică este redus, ci și cel de apă, fiind de numai 9900 de litrii consumați anual.

Un astfel de produs ideal în orice locuință, se regăsește la un cost competitiv, de numai 1.359lei (Vezi preț actualizat), un preț avantajos, vis-a-vis de ce pune la dispoziție această mașină de spălat rufe.

Ca și aspect, se prezintă pe un exterior alb, cu o greutate de 72Kg și cu trăsături slim de 85 x 59.5 x 57.5 (IxLxA)cm. Cuva este concepută din polipropilenă, iar tamburul din inox, având un volum de 52 de litrii.

Imagini cu Whirlpool AWO/C 7420 S :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Capitolul programe, este evidențiat de către o serie numeroasă ce acoperă toată gama de țesături posibile, oferind în final rezultate extraordinare. Câteva din acestea, sunt: programe Super Eco și Aqua Eco, program rapid 15min., program colorate, blumbac, delicate, mix, spălare manuală, colorate și prespălare.

Este un produs fiabil, silențios, având un stadiu de zgomot extrem de redus, astfel la spălare nivelul este de numai 59 decibeli, iar la centrifugare de doar 75 decibeli.

Ca și atuuri ale acestei mașini de spălat rufe, ar fi că beneficiază de tehnologia Al 6lea Simț Colours, dispune de sistemul de siguranță pentru copii și de selectorul de centrifugare.

În final, dacă îți dorești ca hainele tale să arate impecabil, cu siguranță Whirlpool AWO/C 7420 S este produsul electrocascnic de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.