Whirlpool AWO/C 7113 – maşină de spălat rufe din clasa A++, cu afişaj LED

Whirlpool AWO/C 7113 este o altă maşină de spălat rufe avantajoasă din clasa A++, un aparat electrocasnic cu încărcare frontală, ce pune la dispoziţie o capacitate de încărcare generoasă. Se remarcă printr-o serie diversificată de programe şi de funcţii inteligente, ce o fac capabilă să atingă cele mai bune rezultate la spălare/centrifugare.

Este un produs clasic, uşor de utilizat, cu un raport preţ-calitate apreciabil. Are o capacitate de încărcare de 7kg, o viteză de centrifugare de 1000rpm, precum şi un elegant afişaj LED. Acesta informează în legătură cu etapele şi setările programelor de spălare.

Acest model AWO/C 7113 poate fi procurat online şi din stocul eMag, cu numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel estetic, nu surprinde cu o construcţie ultra-modernă, ci cu una clasică pe un fond de culoare albă. Deţine tambur de 52l, are o greutate de aproximativ 72l şi măsoară standard 84.5 x 59.5 x 52 (IxLxA) cm.

Din punct de vedere de al zgomotului produs la utilizare, la spălare înregistrează o maximă de 59db, iar centrifugare o maximă de 74db.

Imagini cu Whirlpool AWO/C 7113 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este de subliniat că datorită încadării acesteia în clasa de eficienţă energetică A++, consum înregistrat este cu până la 25% mai redus faţă de modelele din clasa A+. Tot la capitolul consum, însă la cel de apă, media anuală înregistrată este de 9900l/an.

Beneficiază de o serie numeroasă şi diversificată de programe de spălare, respectiv 18 la număr. Printre cele obişnuite, întâlnite la majoritatea maşinilor de spălat, se laudă cu o serie ceva mai specială, precum: programul de centrifugare delicată, programul uşor de călcat, programul de centrifugare intensivă, programul consum redus de energie, programul de clătire intensivă şamd.

Cât despre funcţii, este prevăzută cu funcţia de selectare a centrifugării, cu funcţia de programare întârziată şi cu tehnologia Al 6-lea Simţ.

Această tehnologie avansată Al 6-lea Simţ are rolul de a ajusta resursele utilizate în funcţie de gradul de murdărie al articolelor, precum şi în funcţie de ţesături. În felul acesta, se vor obţine rezultate ireproşabile, cu un consum de resurse avantajos.

Datorită programului Super Eco, consumul energetic va fi redus semnificativ, respectiv cu până la 40%. Acesta include o etapă de stoarecere prelungită şi o acţiune de rotire redusă, garantând astfel performanţe înalte cu un consum apreciabil de curent electric.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Whirlpool AWO/C 7113 reprezintă o maşină de spălat rufe economică şi avantajoasă, un aparat electrocasnic convenabil atât din punct de vedere al rezultatelor, cât şi din punct de vedere al consumului de resurse.

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A++
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.