Whirlpool AWO/C 6314 – maşină de spălat rufe performantă, accesibilă şi modernă, din clasa A+++

Whirlpool AWO/C 6314 este una dintre cele mai convenabile, moderne şi performante maşini de spălat rufe cu încărcare frontală, un aparat electrocasnic de cea mai bună calitate, potrivit oricărei familii şi oricărui tip de amenajeri interioare.

Aşa cum am spus, încărcarea se face frontal, având o capacitate de până la 6kg. Are o viteză de centrifugare de 1200rpm, clasa de eficienţă energetică fiind A+++. Include un ecran modern LCD, poziţionat în partea frontală din dreapta maşinii, alături de care stă un buton central selector înconjurat de pictograme, plus alte butoane de control.

Această variantă AWO/C 6314 poate fi achiziţionată deja din ofertele magazinului de specialitate eMag, cu doar 1.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, poartă o construcţie clasică de culoare albă, foarte uşor de integrat în orice stil. Cântăreşte 72kg şi măsoară standard 84.5 x 59.5 x 52 (IxLxA) cm. Tamburul vine confecţionat din inox, având un volum de 48l, diametrul hubloului măsurând 30cm.

În privinţa nivelului de zgomot, la spălare sunt înregistraţi maxim 59db, iar la centrifugare maxim 75db.

Imagini cu Whirlpool AWO/C 6314 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că este încadrată în clasa A+++ de eficienţă energetică, consumul în program standard este de doar 0.69kWh. Ca şi consum de apă, media anuală înregistrată este de 8200l.

Vine prevăzută cu o serie de 18 programe de spălare, eficiente şi economice, precum: programul rapid 15 minute, programul bumbac, programul prespălare, programul uşor de călcat, programul sintetice, programul delicate, programul colorate, programul consum redus de energie şamd.

În ceea ce o reprezintă funcţiile şi sistemele speciale, se laudă cu funcţia de selectare a centrifugării, cu sistemul de reglare al consumului, cu opţiunea de oprire şi adăugare, cu sistemul de detectare al spumei, cu opţiunea de programare întârziată, cu sistemul de semnalizare acustică la sfârşirea programului de spălare, cu funcţia Eco monitor, precum şi cu tehnologia Al 6-lea Simţ.

Tehnologia Al 6-lea Simţ reuşeşte să adapteze în permanenţă consumul de resurse, în funcţie de încărcătură şi de nivelul de murdărie al acesteia.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Whirlpool AWO/C 6314 reprezintă una dintre cele mai convenabile maşini de spălat rufe de pe piaţă, din toate punctele de vedere, respectiv preţ, consum, performanţă, rezultate.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport calitate-preţ favorabil
  • Clasa A+++
  • Performantă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.