Whirlpool AWOC 5124 – maşină de spălat rufe din clasa A+, economică şi eficientă

Whirlpool AWOC 5124 reprezintă o maşină de spălat rufe economică şi performantă din clasa energetică A+. Este un aparat electrocasnic de generaţie nouă, echipat cu funcţii şi sisteme avansate, ce îl fac capabil să garanteze rezultate uimitoare atât la spălare, cât şi la centrifugare.

Ei bine, avem de-a face cu un model cu capacitatea de 5kg, cu tip de încărcare frontal. Are o viteză de centrifugare de 1200 de rotaţii pe minut, precum şi o serie numeroasă şi eficientă cu 18 programe de spălare.

Acest model AWOC 5124 este prezent în stocul magazinului de specialitate eMag la numai 1.129 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi detalii estetice, nu sunt foarte mult de menţionat, dat fiind faptul că prezintă un exterior clasic pe un fond de culoare albă. Din punct de vedere al detaliilor tehice, ar fi de spus că măsoară standard 59.5 x 52 x 85 (IxLxA) cm şi că are o greutate de aproximativ 62kg.

Imagini cu Whirlpool AWOC 5124:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa nivelului de zgomot, noul produs electrocasnic de la Whirlpool se dovedeşte a fi suficient de silenţios la utilizare. Aşadar, la etapa de spălare înregistrează numai 59dB(A), iar la etapa de centrifugare maxim 75dB(A).

Aşa cum am spus şi mai sus, se bucură de o serie diversificată de programe, 18 la număr. Acestea sunt capabile să acopere majoritatea ţesăturilor posibile, obţinând rezultate excepţionale.

Printre programele de spălare des inalnite la mai toate maşinile de spălat rufe, se regăsesc şi câteva mai speciale cum ar fi programul pentru lână, programul extra-clătire, programul spălare manuală şamd.

Datorită clasei energetice A+, produsul de faţă înregistrează un consum energetic extrem de avantajos, respectiv de numai 165kWh/an.

Ca şi funcţii şi opţiuni speciale, se bucură de opţiunea variabilă a vitezei de stoarcere, de funcţia consum energetic redus, de opţiunea pornire întârziată şi de opţiunea spălare cu apă rece.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Whirlpool AWOC 5124 este o maşină de spălat rufe avantajoasă, comercializată la un preţ de achiziţie competitiv. Reprezintă un model accesibil şi eficient, capabil să obţine rezultate bune în orice situaţie.

Concluzie :

Pro:
  • 18 programe
  • Accesibilă
  • Performantă şi modernă
  • A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.