Whirlpool AWE 55208 – maşină de spălat rufe cu încărcare verticală, din clasa A+

Whirlpool AWE 55208 reprezintă o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală, ideală pentru a fii montată în spaţiile înguste, fără să ocupe foarte mult loc. Este un aparat electrocansic eficient, foarte accesibil şi modern, capabil să asigure rezultate destul de bune, atât la spălare, cât şi la centrifugare.

Are o capacitate de încărcare de 5.5kg, o viteză de centrifugare de 800rpm şi 15 programe de spălare, fiind provenită din clasa favorabilă de eficienţă energetică A+.

Este destul de avantajoasă în privinţa preţului de achiziţie, astfel produsul AWE 55208 este disponibil la eMag la doar 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte aspectul, după cum observăm prezintă o construcţie de dimensiuni reduse, de culoare albă. Tehnic vorbind, cântăreşte 58kg şi măsoară standard 90 x 40 x 60(IxLxA) cm. Este construită din materiale de cea mai bună calitate, respectiv cuva din polipropilenă şi tambur din oţel inoxidabil, având volumul de 42l.

La capitolul zgomot, este o maşină de spălat rufe foarte silenţioasă, astfel în etapă de spălare înregistrează în jur 59db, iar în etapă de centrifugare în jur de 72db.

Acelaşi model AWE este pus la dispoziţie şi de către magazinul online Flanco.

Imagini cu Whirlpool AWE 55208 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumul de resurse, aşa cum spuneam este încadrată de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, înregistrează un consum per program standard de 0.93kWh de energie electrică şi o medie anuală de 8.674l de apă.

Pe partea de comandă, pânul de control al maşinii este poziţionat în partea superioară a acesteia. Deţine un buton selector, de unde se pot alege programele de spălare în funcţie de tipul ţesăturilor. Alături se întâlnesc alte câteva butoane pentru selectarea funcţiilor suplimentare.

După cum spuneam, beneficiază de o serie numeroasă de programe, respectiv 15 la număr. Printre cele de bază, întâlnite la majoritatea maşinilor de spălat, deţine şi câteva programe speciale, precum: programul Sport, programul prespălare, programul sintetice, programul rapid 15 minute şamd.

Funcţiile speciale ale maşinii constă în: funcţia Start/Pauză, funcţia Eco Ball, funcţia de control al balansului şi sistemul de detectare a spumei.

Funcţia Eco Ball previne în mod automat pierderile nejustificate de detergent. În felul acesta, obţine un dozaj echilibrat perfect, în funcţie de încărcătură de rufe.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Whirlpool AWE 55208 este o maşină de spălat rufe automată şi performantă, cu încărcare verticală, ce asigură rezultate ireproşabile, indiferent de cât de murdare sunt articolele.

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate bun
  • Clasa A+
  • Silenţioasă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.