Whirlpool ART 9810A+ – Combină frigorifică incorporabilă

Ai o familie numeroasă și cauți să îți achiziționezi o combină frigorifică mai încăpătoare, performantă și economică, însă nu ai găsit modelul potrivit, care sa îți atragă atenția? În cazul acesta cu siguranță produsul electrocasnic pe care o să ți-l prezentăm astăzi o să îți atragă atenția, fiind exact ceea ce cauți.

Combina frigorifică Whirlpool ART 9810A+ este un aparat extrem de util și de eficient, ce dispune de o capacitate netă de 308l, fiind compus din frigider și congelator.

Prețul unei astfel de combine frigorifice Whirlpool este de numai 2.379lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte avantajos, pentru un astfel de produs încăpător, economic și eficient.

Este un aparat frigorific din clasă A+, având un consum energetic de numai 314kWh/an.

Aspectul acestei combine este unu modern, pe un exterior alb. Deschiderea ușilor este obișnuită, pe partea dreptă, însă se poate modifica deschiderea, datorită ușii reversibile. Iluminarea din interior este pe LED, iar construcția aparatului măsoară numai 193.5 x 54 x 54.5(IxLxA) cm.

Imagini Whirlpool ART 9810A+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un model incorporabil, elegant ce dispune de afișaj LED. După cum spuneam este o combină frigorifică alcătuită din două unități. În partea superioară regăsim frigiderul, cu un volum net de 228l, având un sistem automat de dezghețare. Vine compus dintr-un compartiment pentru fructe/legume, din 4 suporturi pe ușă și din 4 rafturi din sticlă extrem de spațioase. Congelatorul, regăsit în partea inferioară a produsului, vine cu un volum net de 80l și cu o capacitate de congelare de 3.5kg/24h. Dispune de 3 compartimente încăpătoare, iar sistemul de dezghețare al acestuia este manual.

Cât despre funcții, se bucură de funcția de super-răcire, de sistemul antibacterian, de controlul umidității și de tehnologia al 6-lea simț Fresh Control.

Ar mai fi de specificat că vine cu un singur compressor, având o autonomie de până la 19h fără curent și nu în ultimul rând că se bucură de un nivel redus de zgomot, de numai 35 decibeli.

În concluzie, combina frigorifică incorporabila Whirlpool ART 9810A+ reprezintă modelul ideal pentru cei ce vor eficiență, performanță și economie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Clasa de eficiența energetică A+
  • Afișaj LED
  • Volum net total 308l
  • Sistem automat de dezghețare frigider
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.