Whirlpool ART 6502A+ – combină frigorifică încorporabilă din clasa A+

Whirlpool ART 6502A+ reprezintă o combină frigorifică de tip încorporabilă, ce pune la îndemână un spaţiu de depozitare optim şi generos pentru toate tipurile de alimente. Designul complet încorporabil o integrează neaşteptat de bine în decorul şi stilul oricărei bucătării moderne.

Ei bine, vorbim despre un aparat frigorific din clasa energetică A+ cu sistem de răcire static. Are un volum net total de 275l, dintre care 195l sunt ai frigiderului, iar restul de 80l ai congelatorului.

Acest model recent ART 6502A+ poate fi achiziţionat din magazinul online eMag cu preţul de ofertă de 1.379 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, dat fiind faptul că este complet încorporabilă nu sunt foarte multe de menţionat. Cântăreşte în jur de 50.6kg şi măsoară standard 177 x 54 x 54.5 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.5m. Uşile cu sistem reversibil au deschidere standard pe partea dreaptă.

Aceeaşi combină frigorifică încorporabilă se regăseşte şi în oferta celor de la Altex, Flanco şi CEL.

Imagini cu Whirlpool ART 6502A+:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită clasei de eficienţă energetică A+, consumul mediu anual înregistrat de curent electric este de doar 299kWh/an.

Frigiderul beneficiază de sistem de dezgheţare automat şi de iluminare interioară pe LED, fiind alcătuit din 5 rafturi din sticlă securizată, din 3 suporturi pe uşă, dintr-un suport pentru ouă, dintr-un suport pentru sticle şi dintr-un compartiment pentru legume şi fructe.

Congelatorul are sistem de dezgheţare manual, precum şi o capacitate de congelare de până la 3.5kg/24h. Vine compus din 3 compartimente încăpătoare, precum şi dintr-o tăviţă pentru cuburi de gheaţă.

Tot din punct de vedere tehnic, ar mai fi de spus că are un singur compresor, că are clasă climatică N-ST, o autonomie fără curent de până la 19 ore, dar şi că nivelul acustic înregistrat la utilizare este de doar 35dB.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Whirlpool ART 6502A+ se dovedeşte a fi un aparat frigorific încorporabil de calitate foarte bună, capabil să se integreze foarte bine în decorul oricărei bucătării.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Încorporabilă
  • Accesibilă
  • Sistem de dezgheţare automat la frigider
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.