Whirlpool ARC2353WH – un aparat frigorific cu două uşi modern, încăpător şi eficient

Pot spune că Whirlpool ARC2353WH este varianta perfectă, atunci când cauţi să îţi procuri un frigider de dimensiunii medii, eficient şi accesibil.

Remarcăm faptul că este un aparat frigorific cu două uşi, ce a îmbinat perfect frigiderul şi congelatorul, ambele fiind destul de spaţioase, raportate la volumul produsului, de 218 litrii.

Ne surprinde faptul că este un model de calitate superioară, comercializat la un preţ extrem de accesibil, respectiv de numai 989 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, prezintă un exterior pe fond alb, având mânerele uşilor integrate orizontal. Construcţia este dimensionată astfel încât să nu ocupe foarte mult loc, aşadar măsoară numai 143 x 55 x 58(IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool ARC2353WH :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Compartimentarea aparatului este realizată astfel, congelatorul de dimensiuni mai reduse, proiectat în partea de sus, iar frigiderul ceva mai mare, proiectat în partea de jos. Să nu uităm că frigiderul de faţă provine din clasa de eficienţă energetică A+.

Începând cu congelatorul, are un volum net total de 41 de litrii, o capacitate de congelare de 2.5Kg/24h şi un sistem de dezgheţare manual.

Frigiderul, prezintă un volum net de 171 de litrii şi beneficiază de un compartiment destinat fructelor şi legumelor, 3 sertare pe uşă şi 4 sertare din sticlă.

Ar mai fii de subliniat faptul că dispune de agent de răcire R600a, de un compresor, de o autonomie de până la 10h fără curent şi de un nivel de zgomot de numai 40db.

Mulţumită soluţiei de curăţare aparate frigorifice Wpro, vei păstra întotdeauna interiorul frigiderului proaspăt şi igienizat.

Acestea fiind spuse, Whirlpool ARC2353WH este un frigider cu două uşi, din clasa A+, eficient şi accesibil, ideal pentru orice familie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Volum brut total 218l
  • Volum net total 212l
  • A+
  • Mâner orizontal
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.