Whirlpool ARC2353IX – un aparat frigorific cu două uşi, modern, încăpător şi foarte accesibil

Aparatul frigorific Whirlpool ARC2353IX este un model de frigider cu două uşi, ce încorporează frigider şi congelator, ambele fiind destul de spaţioase.

Este un frigider economic şi accesibil, ce dispune de un volum brut total de 218 litrii şi de un volum net total de 212 litrii.

Ei bine, după cum am speficificat şi mai sus, preţul de achiziţionare este foarte avantajos, astfel în oferta celor de la eMag se regăseşte la preţul de doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre partea de design, prezintă un fond de culoare a inoxului, uşi reversibile şi mânere orizontale integrate. Din punct de vedere al dimensiunilor, construcţia măsoară doar 143 x 55 x 58(IxLxA) cm.

Tot acest frigider cu două uşi de la Whirlpool, îl întâlnim şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Whirlpool ARC2353IX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Împărţirea frigiderului este realizată astfel, în partea de sus găsim congelatorul, iar în partea de jos frigiderul. O să începem cu congelatorul, ce are un volum net de 41 de litrii, o capacitate de congelare de 2.5Kg/24h şi sistem de dezgheţare manual.

Frigiderul, se laudă cu un volum net de 171 de litrii şi vine alcătuit dintr-un compartiment special destinat fructelor şi legumelor şi din 7 rafturi construite din sticlă.

Alte detalii tehnice despre modelul de faţă, ar fii că dispune de agent de racrie R600a, de un singur compresor, garantează o autonomie fără curent de până la 10h şi că are un nivel de zgomot extrem de redus, respectiv de numai 40db.

Mulţumită soluţiei de curăţare aparate frigorifice Wpro, îţi vei menţine frigiderul întotdeauna curat şi igienizat, astfel alimentele vor fii proaspete în permanenţă.

Acestea fiind spuse, Whirlpool ARC2353IX este un frigider cu două uşi accesibil, încăpător şi modern, perfect pentru familiile ceva mai puţin numeroase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Volum brut total 218l
  • Volum net total 212l
  • A+
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.