Whirlpool AMD 351/1 – aparat de AC ideal pentru spațiile largi

Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 351/1 este un produs de calitate, elegant, eficient și performant, ideal în orice locuință modernă. Se remarcă prin tehnologia Inverter, având o capacitate de răcire de 12.000 BTU și filru de tip anti-praf.

Controlul aparatului se realizează din telecomandă, extrem de rapid și de ușor.

Un astfel de model se comercializează la prețul accesibil de numai 1.899lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design Sail elegant, având un panou alb cu un display LED, cu afișare a temperaturii dorite. Vin la pachet două unități, una interioară și una exterioară. Unitatea interioară are o greutate de doar 9.5Kg și măsoară 872 x 275 x 180mm, astfel nu va ocupă foarte mult spațiu din încăpere.

Imagini cu Whirlpool AMD 351/1:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ar fii de specificat că este un produs din clasa A++ de eficiență energetică, astfel consmul de curent va fi extrem de redus. Nu numai atât, ar mai fii de spus că vine cu agent de răcire R-410A și că este un model extrem de silențios (24-40 decibeli).

Funcțiile acestui aparat de aer condiționat sunt: funcția auto, funcția auto-restart, funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția de dezumidificare, funcția sleep/night, funcția de purificare și funcția de răcire.

Alte caracterisitici ale aparaturi, sunt: tehnologia Al 6-lea Simț, funcția jet, Inverter Plus technology, power save, 1W Stand-by, 4 viteze de ventilare, funcția around U și funcția de auto-restart după întreruperea alimentării.

Se bucură de un sistem de filtrare în trei păși, așadar dispune de: PP filtrer + carbon activ + biologic anti-bacterian.

În concluzie, dacă cauți un aparat de aer condiționat accesibil, atractiv, performant și economic, Whirlpool AMD 351/1 este produsul de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • 4 trepte de ventilare
  • Inverter
  • Filtru Anti-Praf
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.