Whirlpool AMD 026 – un aparat de AC de calitate superioară, performant și eficient

Whirlpool AMD 026 este un aparat de aer condiționat perfect pentru orice locuințe, chiar și pentru cele mai spațioase, deoarece este capabil să asigure și să mențină un climat ideal, după placul fiecăruia, indiferent de temperatura de afară.

Avem deaface cu un produs inteligent, echipat cu o capacitate generoasă de răcire, respectiv de 12.000 BTU, dispune de filtru de tip Hepa, de tehnologia Inverter, de afișaj LED, de 3 trepte de ventilare și de mult mai multe tehnologii și funcții, pe care le veți afla pe parcursul acestei prezentări.

Un astfel de produs electrocasnic performant, îl puteți achiziționa la prețul de 2.799 de lei (vezi preț actualizat), un preț avantajos aș spune, în raport cu dotările acestuia.

Vorbim despre un model ce are o construcție clasică, pe un fond alb, al ambelor unități. Dimenisunile unității interioare sunt de 960 x 315 x 220mm, iar greutatea este de numai 12Kg. Dimensiunile unității exterioare, sunt de 830 x 629 x 285mm și cântărește în jur de 40Kg.

Imagini cu Whirlpool AMD 026 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de față, provine din clasa de eficiență energetică A+, astfel asigură un consum energetic destul de bun. Așadar, puterea consumată la răcire este de numai 1555W, iar la încălzire de doar 1465W.

Așa cum am spus, se bucură de 3 trepte de ventilare și de control prin telecomandă, ce are un mic display. Funcțiile acestui aparat de AC sunt: funcția al 6-lea Simț, funcția de ventilare, funcția de răcire, funcția de încălzire, funcția auto-restart, funcția de dezumidificare, funcția Jet, funcția de dezghețare automată, timer, sleep/night.

Se laudă și cu o serie de funcții speciale, precum: Around U, Dim -€“ oprire iluminat unitate internă, 1W Stand-by, Power Save și așa mai departe.

Are un singur compresor, de tip rotativ, model Highly, are agent de răcire R410a și un nivel de zgomot extrem de redus. Așadar, la interior zgomotul este de numai 60db, iar la exterior de doar 65db.

Pentru a beneficia întotdeauna de un aer curat, recomandăm utilizarea unui spray de curățare și de odorizare pentru mentenanța unui aparat de aer condiționat Wpro, de 500ml.

Acestea fiind spuse, Whirlpool AMD 026 este un aparat de aer condiționat performant, de calitate superioară, capabil să asigure climatul ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 18.000 BTU
  • Clasa A+++
  • 3 trepte de ventilare
  • Inverter
  • Filtru HEPA
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.