Whirlpool AMD 025 Inverter

Dacă vrei ca temperatura ridicată de afară să nu reprezinte un pericol pentru tine și familia ta, atunci ar fi cazul să îți achiziționezi un aparat de aer condiționat, performant, eficient și economic.

O variantă extrem de bună, pe care site-ul nostru ți-o recomandă cu încredere, ar fi modelul Whirlpool AMD 025 Inverter. Acest aparat de aer condiționat vine cu o capacitate de răcire excelentă, respectiv de 12000 BTU, cu filtru Hepa și cu ecran LED, de pe care se poate urmării temperatura setată.

În stocul de promoții al magazinului online eMag, un astfel de aparat de aer condiționat se regăsește la prețul de numai 2.199lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de avantajos, însă nu include kit-ul de instalare și montajul produsului.

Este un aparat electrocasnic ce se bucură de tehnologia Inverter, o funcție inteligentă ce duce la o economisire drastică de energie electrică.

Ca și aspect, vorbim despre un aparat modern, ce vine alcătuit din două unități, interioară și exterioară. Așadar, unitatea interioară măsoară numai 850 x 270 x 202mm și cântărește doar 8.5Kg, iar cea exterioară măsoară 715 x 482 x 240 și cântărește 29Kg, ambele fiind de culoare albă.

Imagini cu Whirlpool AMD 025 Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un aparat cu trei trepte de ventilare, ce aparține clasei A+ de eficiență energetică, având o putere consumată la răcire de numai 1090W, iar la încălzire de doar 1050W.

Este un aparat inteligent, ce se laudă cu o listă numeroasă de funcții utile. O parte din acestea sunt: ventilare, încălzire, răcire, Auto Restart, dezghețare automată, timer, dezumidificare, funcția Jet, Sleep/Night mode și tehnologia Al 6-lea Simț.

Ca și atuuri, se bucură de funcțiile speciale Around U și Dim-oprerirea iluminatului a unitații interne, și de compresorul rotativ Highly.

Un lucru foarte interesant, ce îl pune în lumină, ar fi că este un produs extrem de silențios. Așadar, zgomotul produs de unitatea interioară este de doar 56db, iar cel produs de unitatea exterioară este de numai 65db.

În conzluie, dacă vrei să eviți căldura infernală a verii, un astfel de aparat de aer condiționat Whirlpool AMD 025 Inverter îți poate fii de mare ajutor, achiziționându-se la un preț foarte avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12000 BTU
  • Inverter
  • Al 6-lea Simț
  • Funcție de dezumidificare
  • Clasa de energie răcire A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.