Whirlpool AKZM 794 IX – cuptor încorporabil din inox antiamprentă, cu control electronic

Whirlpool AKZM 794 IX este un cuptor încorporabil performant, ce asigură o suprafaţă de coacere bună, fiind însoţit de funcţii şi tehnologii interesante, ce îl fac capabil să obţină rezultate ireproşabile, indiferent de preparat.

Alimentarea acestuia se face de tip electric, capacitatea fiind de până la 67l. Deţine control electronic, detaliile despre modul de coacere fiind afişaje pe un modern ecran LED. Se laudă cu 15 funcţii, cu Timer electronic, cu Grill, cu Rotisor, cu ventilator, precum şi cu geam de protecţie cu 4 straturi.

Acest model AKZM 794 IX se poate procura din gama de produse eMag, cu preţul de achiziţie de 1.949 de lei (vezi preţ actualizat).

De asemenea, construcţia este una de calitate foarte bună, fiind realizată din inox cu proprietăţi antiamprentă. Are o greutate de 36kg, dimensiunile standard măsurând 59.5 x 59.5 x 56.4(I x L x A) cm.

Imagini cu Whirlpool AKZM 794 IX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ceea ce îl priveşte consumul energetic, cuptorul de faţă se încadrează în clasa de eficienţă energetică A. Are o putere de 2.450W, consumul enegetic fiind de 1kW/h.

Este de specificat faptul că deţine o suprafaţă generoasă a plăcii de coacere, respectiv de 1200m2.

Acest cuptor Whirlpool este echipat cu: funcţia de autocurăţare, cu funcţia de decongelare, cu funcţia de menţinere a călduri, cu iluminare interioară, cu funcţia de blocare acces copii, cu funcţia Maxi Cooking pentru gătire alimente voluminoase, precum şi cu Tehnologia Al 6-lea Simţ.

Al 6-lea Simţ al celor de la Whirlpool oferă o monitorizare eficientă a întreg procesului de coacere. În felul acesta, senzorii din dotare monitorizează energia absorbită, stadiul de coacere, precum şi temperatura de la interior. Toate aceste informaţii sunt utile pentru determinarea şi reglarea timpului şi temperaturii optime.

La capitolul curăţare, vine dotat cu sistem automat prin piroliză, ce arde perfect depunerile interioare, lăsând în urmă doar urme ce trebuiesc şterse cu buretele.

Ca şi accesori, împreună cu noul cuptor vin şi următoarele: un grătar combi şi o tavă de coacere.

Concluzie :

Concluzionând, Whirlpool AKZM 794 IX este un cuptor încorporabil din inox antiamprentă de calitate foarte bună, ce oferă performanţe superioare în modul de gătire.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 67l
  • LED
  • Electric
  • Din inox antiamprentă
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.