Whirlpool AKZ 6230 S – cuptor electric încorporabil cu afişaj LCD, din clasa A+

Whirlpool AKZ 6230 S se dovedeşte a fi o variantă mai mult decât atractivă atunci când vine vorba despre cuptoarele electrice încorporabile, datorită raportului apreciabil dintre calitate şi preţ. Pe lângă faptul că prezintă un aspect plăcut şi modern, se laudă şi cu o listă impresionantă de funcţii şi caracteristici smart.

Avem de-a face cu un produs electric, ce are o capacitate de până la 60l. Aparţine clasei de eficienţă energetică A+, beneficiază de timer, de control electronic, de 16 funcţii, precum şi de un afişaj ultra-modern de tip LCD. Acest ecran informează în legătură cu funcţiile şi durata programului de gătire.

Acest model AKZ 6230 S se poate procura din gama de produse electrocasnice eMag, cu numai 1.579 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, se pare că a reuşit să îmbine perfect plăcutul cu utilul, în partea frontală fiind proiectată generoasă interfaţă cu comandată tactilă. Tehnic vorbind, este de culoare Quartz Light, cântăreşte 34kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4(I x L x A) cm.

Produsul de faţă este disponibil şi în magazinele online Flanco şi Altex.

Imagini cu Whirlpool AKZ 6230 S  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Specialiştii au încadrat acest cuptor electric în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, consumul de energie electrică înregistrat este de 0.85kW/h. Se recomandă a se alimenta la reţea, la 230V / 50Hz, cordonul de alimentare măsurând 1.3m.

La capitolul funcţii, este prevăzut cu: iluminare interioară, încălzire rapidă, funcţia de decongelare, funcţia de autocurăţare catalitică, funcţia Turbo grill, funcţia Maxi Cooking, funcţia Ready2cook, funcţia Cook 3, funcţia de coacere convenţional, tehnologia al 6-lea Simţ, treaptă specială pentru Pizza, precum şi închidere amortizată a uşii.

Funcţia timer permite setarea duratei de gătire, astfel încât acesta să semnalizeze acustic la terminarea programului.

Turbo grill reprezintă un dispozitiv de încălzire special, de putere mare, proiectat în partea interioară a produsului.

Tehnologia avansată Al 6-lea Simţ are rolul de a observa consumul energetic absorbit de preparate, reglându-l în funcţie de temperatura, funcţii, timp şi alimente.

Ready2Cook este o tehnlologie avansată ce previne cazul preîncălzirii cuptorului, în cazul alimentelor ce necesită acest lucru.

Cook3 este o altă tehnologia interesantă, ce permite coacerea simultană a 3 reţete, fără ca acestea să îşi intercaleze mirosurile şi aromele.

În ceea ce îl reprezintă accesoriile, odată cu aparatul vin şi ghidajele telescopice, două tavi de coacere şi un grătar.

Concluzie :

În concluzie, Whirlpool AKZ 6230 S reprezintă un cuptor încorporabil de tip electric, cu performanţe superioare şi cu un aspect modern, capabil să se integreze excelent în orice stil de bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 60l
  • Modern
  • Electronic
  • LCD
  • A+
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.