Whirlpool AKT 8090/NE – plită încorporabilă vitroceramică cu control digital

Whirlpool AKT 8090/NE este una dintre cele mai moderne plite electrice vitroceramice, de tip încorporabile. Este concepută integral din sticlă termorezistentă de culoare neagră, lucru ce aduce un plus de eleganţă, fiind astfel foarte uşor de integrat în orice stil de bucătărie.

Este un model alimentat electric, de 6200W putere. Este prevăzută cu 4 zone de gătit diferite, aprinderea acestora făcându-se de la buton.

Acest model AKT 8090/NE îl poţi procura şi online deja de la eMag, cu preţul avantajos de numai 839 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind-o din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie ultra-modernă din sticlă vitroceramică de culoare neagră. Se asortează extrem de bine cu orice tip de mobilier şi de aparatură, conferind un aer elegand oricărei bucătării. Din punct de vedere tehnic, cântăreşte în jur de 8kg şi măsoară standard 4.6 x 58 x 51 (IxLxA) cm, dimensiunile nişei măsurând 4.2 x 56 x 49 (IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool AKT 8090/NE:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, aşa cum am spus şi ceva mai sus, noua plită de faţă pune la dispoziţie 4 zone pentru gătit diferite: una mare, una normală şi două mici

Ca şi poziţionare, acestea sunt prevăzute astfel: zona mare în partea din stânga spate, zona normală în partea din stânga faţă, iar cele două zone mici în partea din dreapta faţă şi spate.

În total cele 4 zone dezvoltă o putere de până la 6.2kW. Individual, zona mare are o putere de 2.1kW, zona normală o putere de 1.7kW, iar cele două zone normale o putere de 1.2kW fiecare.

Controlul acestor zone de gătit se face din panoul de comandă digital, poziţionat în partea frontală dreapta. Aici sunt disponibile tastele touch pentru fiecare arzător în parte.

În privinţa funcţiilor, se laudă cu Timer, cu indicator de căldură reziduală şi cu sistem de blocare acces copii.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool AKT 8090/NE reprezintă o plită încorporabilă vitroceramică de culoare neagră, extrem de modernă şi de elegantă, potrivită oricărui stil de bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Timer
  • Control digital
  • Vitroceramică
  • Modernă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.