Whirlpool AKT 6414 NB – plită încorporabilă din sticlă neagră, modernă şi avantajoasă

Whirlpool AKT 6414 NB este o plită ultra-modernă din sticlă neagră, provenită din gama aparatelor încorporabile de bucătărie. Reprezintă un produs de calitate cu un aspect plăcut, pentru care nu va trebui să scoţi foarte mulţi bani din buzunar.

Cei drept, producătorul acesteia a punctat mai mult pe design, decât pe funcţionalitate, însă preţul justifică totul.

Este un model pe gaz cu aprindere electrică şi cu mod de siguranţă a flăcării. Este prevăzut cu 4 arzătoare diferite, fiecare dintre ele având buton individual de aprindere.

Acest model AKT 6414 NB poate fi achiziţionat deja de la eMag, cu preţul avantajos de numai 629 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, remarcăm cu plăcere o construcţie calitativă din sticlă rezistentă, de culoare neagră. Impresionează prin finisaje şi detalii moderne, ce o fac foarte uşor de integrat în orice stil. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 12.5kg, măsoară standard 4.9 x 59 x 51 (IxLxA) cm, cablul de alimentare fiind de 0.85m. Dimensiunile nişei măsoară 4.1 x 56 x 49 cm.

Imagini cu Whirlpool AKT 6414 NB:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, produsul încorporabil de faţă deţine 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum: unul mare, unul mic şi două normale.

Ca şi poziţionare, acestea vin proiectate astfel: cel mare în partea din stânga-faţă, cel mic în partea din stânga-spate, iar cele două normale în partea din dreapta faţă-spate.

Cele 4 zone pentru gătit sunt capabile să dezvolte o putere maximă de până la 8kW. Standard, cel mare are o putere de 3.5kW, cel mic o putere de 1kW, iar cele două normale o putere de 1.75kW fiecare.

În privinţa grătarelor, fiecare arzător în parte este prevăzut cu câte un grătar din fontă. Cei drept, nu avem de-a face cu cele mai stabile grătare atunci când vine vorba de vase de gătit de dimensiuni mari.

Modul de siguranţă al plitei este reprezentat de către o supapă ce întrerupe automat alimentare cu gaz, în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Aprinderea zonelor de gătit este de tip electrică, de la buton. Fiecare buton în parte este prevăzut cu sistem de aprindere integrat, ce facilitează modul de utilizare al acesteia.

Concluzie:

În concluzie, Whirlpool AKT 6414 NB este o plită încorporabilă calitativă din sticlă neagră. Impresionează printr-un aspect ultra-modern, lucru ce o face extrem de uşor de integrat în orice bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Aprindere integrată
  • Sticlă neagră
  • Modernă
Contra:
  • Grătare instabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.