Whirlpool AKT 301 IX – plită încorporabilă pe gaz, cu aprindere electrică

Whirlpool AKT 301 IX este o plită încorporabilă din inox, extrem de modernă, fiind o variantă mai mult decât ideală în orice bucătărie cu gust.

Este un produs electrocasnic ce se alimentează cu gaz, având două arzătoare cu aprindere electrică, butoanele fiind poziţionate în panoul de comandă frontal, beneficiind de modul de siguranţă.

Pot spune că se bucură de un raport preţ-calitate excelent, astfel plita de faţă se poate achiziţiona de la eMag cu numai 509 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic, cât şi estetic, remarcăm o construcţie distinsă din inox, de culore argintie, ce cântăreşte în jur de 5.6Kg şi măsoară standard numai 4.5 x 28.8 x 51.0(IxLxA) cm.

Aceeaşi plită încorporabilă o întâlnim şi în gama de produse a celor de la Elefant.

Imagini cu Whirlpool AKT 301 IX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, discutăm despre o plită pe gaz, cu alimentare electrică, foarte eficientă şi economică, ce garantează rezultate excepţionale. Prezintă o estetică Origami, extrem de plăcută, având panoul de comandă frontal, cu două butoane din inox.

Este un produs electrocasnic dotat cu două arzătoare, de dimensiuni diferite, beneficiind de grătare Irontech.

În concluzie, Whirlpool AKT 301 IX este o plită încorporabilă, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, ce se bucură de un aspect distins, fiind comercializată la un preţ de promoţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Plită încorporabilă
  • Alimentare cu gaz
  • 2 arzătoare
  • Aprindere electrică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.