Whirlpool AKR360IX – plită modernă din inox cu 4 arzătoare, de tip încorporabilă

Whirlpool AKR360IX este o plită încorporabilă modernă cu finisaje din inox, foarte uşor de integrat în decorul oricărei bucătării. Reprezintă o soluţie avantajoasă atât din punct de vedere al preţului mic de achiziţie, cât şi din punct de vedere al calităţii şi funcţionalităţii sale.

Discutăm despre un produs cu alimentare pe gaz, ce are aprindere electrică de la buton. Integrează 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum şi sistem de siguranţă pentru fiecare în parte.

Acest model AKR360IX este disponibil şi în magazinul de specialitate eMag, la doar 469 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel estetic, avem de-a face cu o plită încorporabilă realizată integral din inox. Prezintă un aspect plăcut, pe un fond argintiu, are o greutate de aproximativ 7.7kg şi măsoară standard 4 x 58 x 51 (IxLxA) cm. Este de menţionat faptul că dimensiunea balatului de încorporare trebuie să măsoare minim 48mm.

Aceeaşi plită modernă din inox este disponibilă şi în magazinele Flanco şi CEL.

Imagini cu Whirlpool AKR360IX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cele patru arzătoare cu care vine echipată plita de faţă sunt: două normale, unul mare şi unul mic. Ca şi poziţionare, acestea vin proiectate astfel: cele două normale în partea din stânga faţă şi spate, cel mare în partea din dreapta spate, iar cel mic în partea din dreapta faţă.

Deasupra celor patru zone de gătit sunt amplasate două grătare Irontech. Reprezintă două grătare calitative, capabile să asigure o stabilitate foarte bună tuturor vaselor de gătit.

În partea frontală a produsul sunt poziţionate butoanele de control, precum şi sigla brand-ului Whirlpool. Butoanele se laudă cu finisaje moderne din inox, fiind extrem de plăcute la utilizare.

Aşa cum am spus, este un model cu aprindere electrică. Aşadar, fiecare buton în parte integrează un sistem de aprindere electronică.

În privinţa siguranţei, se laudă cu supape de siguranţă împotriva scurgerilor de gaz, precum şi cu mod de siguranţă. Astfel, fiecare arzător deţine sistem electromagnetic ce întrerupe instat alimentarea cu gaz, doar în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Concluzie:

În concluzie, Whirlpool AKR360IX reprezintă o plită elegantă din inox, provenită din gama încorporabilelor de bucătărie. Garantează o funcţionalitate confortabilă şi sigură, aducând un plus de modernitate oricărei bucătării.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Aprindere electrică
  • Inox
  • Accesibilă
  • Modernă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.