Whirlpool AKR 641 GY – hotă telescopică din inox, de tip încorporabilă

Whirlpool AKR 641 GY reprezintă o hotă încorporabilă de tip telescopică, extrem de modernă şi de accesibilă. Este un produs electrocasnic de bucătărie din inox, capabil să asigure o absorbţie eficientă şi rapidă.

Impresionează printr-un design modern, destul de uşor de integrat în stiul oricărei bucătării. Include un motor de 120W putere cu 3 trepte de ventilare, clapetă antiretur, două filtre metalice pentru grăsime, lampă dublă de iluminare, controlul acesteaia fiind de tip mecanic.

Acest model telescopic AKR 641 GY poate fi achiziţionat şi online din magazinul de specialitate eMag, cu numai 416 lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, avem de-a face cu o construcţie elegantă, integrală din inox. Este de culoare argintie, lucru ce o potriveşte perfect în orice stil. Tehnic vorbind, măsoară standard 173 x 598 x 295 (I x L x A) mm, cântăreşte în jur de 7.9kg, diametrul burlanului măsurând 120mm.

Aceeaşi variantă accesibilă este disponibilă şi în magazinul Flanco.

Imagini cu Whirlpool AKR 641 GY:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Nouă hotă încorporabilă de la Whirlpool este încadrată de către specialişti în clasa de eficienţă energetică E. În ciuda faptului că nu’i tocmai cea mai bună clasa energetică, consumul de curent electric anual este de doar 101kW/an.

În privinţa iluminării, aşa cum am spus este prevăzută cu o lampă dublă, cu o putere maximă de 2 x 40W.

Ca şi zgomot, este un model destul de silenţios pe tot parcursul utilizării. Astfel, nivelul minim al zgomotului produs este de 47dB, iar cel maxim este de 57dB.

Ei bine, la capitolul filtrare, se laudă cu două filtre eficiente din metal. Avantajul principal al acestora, ar fi că sunt de tip lavabile.

Din punct de vedere al volumului de absorbţie, hota de faţă are o capacitate minimă de 125mc/h şi una maximă de 185mc/h, în funcţie de treapta de funcţionare setată.

Concluzie :

Concluzionând, Whirlpool AKR 641 GY este o hotă telescopică din inox, de tip încorporabilă. Datorită construcţiei sale din inox, se va integra fără probleme în stilul oricărei bucătării.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Telescopică
  • Inox
  • Accesibilă
  • 2 filtre din aluminiu
Contra:
  • Clasa E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.