Whirlpool AKR 559 – hotă decorativă din inox, de tip şemineu

Whirlpool AKR 559 reprezintă o hotă decorativă din inox, de tip şemineu, provenită din categoria încorporabilelor de bucătărie. Se evidenţiază atât prin construcţia să elegantă şi modernă, cât şi prin preţul de achiziţionare apreciabil.

Se integrează perfect în orice stil, asortându-se fără probleme atât cu aparatura electrocasnică, cât şi cu mobila bucătăriei.

Este concepută cu un singur motor, cu puterea de 120W, controlul fiind de tip mecanic. Beneficiază de două lămpi de iluminare, precum şi de filtru lavabil din aluminiu.

Acest model AKR 559 este comercializat online de către eMag, la preţul de achiziţie favorabil de doar 649 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind din punct de vedere estetic, este integral construită din inox monotexturat. Acest fapt asigură o durată prelungită de viaţă, în aceeaşi stare iniţială. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 11.7kg, măsoară standard 115.2 x 89.8 x 45 (IxLxA) cm, lungimea cablului de alimentare măsurând 1.5m. În privinţa burlanului, acesta măsoară un diametru de 150mm.

Aceeaşi hotă decorativă din inox este disponibilă online şi la Flanco.

Imagini cu Whirlpool AKR 559:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ciuda faptului că nu provine din cea mai bună clasa de eficienţă energetică, consumul de curent electric este destul de decent. Astfel, provine din clasa energetică E, consumul înregistrat anual fiind de 124kW.

Aşa cum am spus, este prevăzută cu două lămpi de iluminarea. Acestea sunt capabile să garanteze un iluminat perfect, puterea lor fiind de 56W fiecare.

Ca şi nivel de zgomot produs în timpul utilizării, acesta diferă în funcţie de treapta de viteză setată, hotă fiind prevăzută cu 3 trepte de vitează. Nivelul minim înregistrat este de 44dB, iar cel maxim înregistrat este de 61dB.

La capitolul capacitate de absorbţie, nivelul minim este de 185mc/h, iar cel maxim este de 368mc/h, în funcţie de treapta setată.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool AKR 559 reprezintă o hotă încorporabilă decorativă din inox, de tip şemineu. Construcţia distinsă din inox îi permite să se asorteze excelent oricărui stil de amenajare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Hotă încorporabilă decorativă
  • Filtru din aluminiu
  • 3 trepte de viteză
Contra:
  • Clasa E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.