Whirlpool AKR 551 JA – hotă decorativă piramidală, ideală bucătăriilor spaţioase

Whirlpool AKR 551 JA este o hotă decorativă rustică, de tip încorporabilă, ce vine cu o putere de absorbţie destul de mare, ce o face astfel potrivită bucătăriile spaţioase. Este un produs electrocasnic modern, ce dă foarte bine montat în orice bucătărie, aducând totodată un plus de rafinament acesteia.

Este vorba de un model decorativ piramidal, provenit din categoria electrocasnicelor rustice, echipat cu un singur motor de 380W putere, ce deţine filtru metalic şi lampă de iluminare.

În privinţa raportului dintre calitate şi preţ, AKR 551 JA se prezintă excelent, astfel este disponibilă la eMag la doar 533 de lei (vezi preţ actualizat).

Producătorul american a proiectat-o pe un fond de culoare cream jasmine, o culoare foarte modernă şi elegantă, ce o face uşor de integrat în orice stil de bucătărie. Tehnic vorbind, dimensiunile standard măsoară 52/72 x 60 x 51.5(IxLxA) cm.

Acelaşi model atractiv se regăseşte şi în ofertele celor de la Elefant, Flanco, Altex şi evoMag.

Imagini cu Beko CWB6410AR :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, deţine lampă de iluminare, compusă din două becuri cu halogen de câte 20W fiecare. Acestea vor asigura o iluminare perfectă pe tot parcursul gătitului.

În ciuda faptului că specialiştii au încadrat această hotă în clasa de eficienţă energetică E, consumul energetic înregistrat anual este de 116kW.

Vine dotată cu două filtre de tip lavabile pentru grăsime, construite din aluminiu. Periodic este recomand ca aceste filtre să fie curăţate sub jetul de apă.

Ca şi putere de absorbţie, capacitatea minimă este de 272mc/h, iar cea maximă este de 448mc/h. Este o putere de absorbţie generoasă, lucru ce face ca această hotă să fie potrivită bucătăriilor de dimensiuni mari.

În privinţa zgomotului produs la utilizare, este un model destul de silenţios aş spune eu. Astfel, nivelul minim de zgomot înregistrat este de 61 de decibeli, pe când cel maxim este de 69 de decibeli.

Ca idee, recomand la această hotă modernă noul pachet promo, compus din cuptorul încorporabil Whirlpool AKP 288/JA şi din plita încorporabilă Whirlpool AKM 528 JA, ambele fiind pe acelaşi fond de culoare precum hota, respectiv cream Jasmine.

Concluzie :

Concluzionând, Whirlpool AKR 551 JA este o hotă încorporabilă decorativă rustică, ideală bucătăriilor generoase, capabilă să asigure rezultate excelente, indiferent de caz.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Hotă încorporabilă decorativă
  • Rustică
  • Putere de absorbţie 380 mc/h
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.