Whirlpool AKP135IX/05 – cuptor încorporabil din inox, cu alimentare electrică

Whirlpool AKP135IX/05 este un cuptor electric din clasa de eficienţă energetică A, un produs electrocasnic încorporabil, conceput pentru a garanta rezultate excelente la folosire.

Este un model ce se alimentează cu energie electrică, ce are un volum de 56l, 4 funcţii, grill, timer şi control mecanic.

În privinţa preţului de achiziţie, după părerea mea este un model avantajos, ce se poate procura din oferta magazinului online eMag cu 949 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul detalii tehnice, cât şi estetice, remarcăm o construcţie distinsă din inox, ce măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4(I x L x A) cm, cântărind în jur de 32.5kg. Tot aici, ar fi de specificat că suprafaţa plăcii de coacere este de 1200cm2.

Imagini cu Whirlpool AKP135IX/05 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam mai sus, aparţine clasei A de eficienţă energetică, nu-i întocmai cea mai economică clasa, însă şi aceasta oferă un consum energetic destul de avantajos, respectiv de 0.99kW/h.

Aşadar, deţine 4 funcţii de coacere, sistem pentru uşă rece, grill cu suprafaţă mare şi încălzire inferioară, pe lângă cea superioară. Se laudă cu timer, o funcţie foarte ajutătoare în bucătărie, ce te anunţă la terminarea programului de coacere, setat de tine.

La punerea în funcţiune, pot spune că este un aparat electrocasnic foarte silenţios, astfel nivelul de zgomot nu depăşeşte 40 de decibeli.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool AKP135IX/05 este un cuptor electric modern din inox, extrem de bine izolat pentru reţinerea perfectă a căldurii, pentru reducerea timpului de gătit şi pentru economisirea energiei electrice.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cuptor electric încorporabil
  • Capacitate 56l
  • 4 funcţii
  • Grill
  • Timer
Contra:
  • Clasa de eficienţă energetică A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.