Whirlpool AKP 742 IX – cuptor electric încorporabil, din inox antiamprentă

Whirlpool AKP 742 IX este cuptor electric încorporabil, cu tehnologii şi funcţii de ultima oră, ce îl fac capabil să asigure un mod de gătit confortabil şi rapid, cu rezultate pe măsură. Este o variantă potrivită în special celor ce au ales să îşi echipeze bucătăriile cu aparate încorporabile, cuptorul de faţă integrându-se perfect în orice stil.

Un prim avantaj al unui astfel de cuptor ar fi că faptul că este mult mai bine izolat termic decât un aragaz clasic, calitate ce aduce după ea un consum redus şi un mod de gătire mai eficient.

Este destul de generos în privinţa capacităţii, fiind o variantă de 65l, cu control mecanic, cu 8 funcţii, cu Timer şi cu afişaj modern LCD. De pe acest ecran se pot urmări setările şi timpul rămas până la sfârşirea programului de gătit.

Noul model AKP 742 IX se poate achiziţiona din stocul eMag la preţul avantajos de achiziţie de 1.104 lei (vezi preţ actualizat).

Arată extrem de bine şi din punct de vedere estetic, graţie materialelor de cea mai bună calitate folosite la construirea acestuia. Este realizat în mare parte din inox, cu proprietăţi antiamprentă, uşa acestuia fiind proiectată cu o sticlă termorezistentă de culoare neagră. Tehnic vorbind, cântăreşte 34kg, măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4(I x L x A) cm, având cablul de alimentare cu lungimea de 1.2m.

Acelaşi model este disponibil şi în magazinul de specialitate Flanco.

Imagini cu Whirlpool AKP 742 IX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se încadrează în clasa de eficienţă energetică A, înregistrând un consum de curent electric de 0.85kW/h. Fiind un produs electrocasnic electric, ce are o putere de 3200W, acesta necesită o alimentare la 220-240V, cu 50-60Hz.

În ceea ce îl privesc funcţiile şi programele, beneficiază de iluminare interioară, de convecţie cu aer fierbinte, de funcţia de Grill, de funcţia de încălzire inferioară/superioară, de funcţia Smart Clean cu tip de curăţare Hidrolitică, de funcţia Turbo Grill, de ventilator şi de funcţia de decongelare.

Turbo Grill reprezintă o funcţie interesantă, ce grăbeşte procesul de gătire, cu ajutorul curenţilor de aer calzi antrenaţi de către ventilatorul cuptorului.

Nu trebuie să purtaţi deloc grija preparatului de la cuptor, datorită funcţiei Timer ce oferă posibilitatea setării timpului de preparare, oprind automat funcţionarea aparatului, atenţionând totodată sonor.

Mulţumită funcţiei Smart Clean, cuptorul de faţă va arata mereu la fel de bine. Această funcţionează pe baza curăţării hidrolitice, acţiune ce înmoaie foarte bine depunerile, curăţându-le eficient.

Accesoriile acestui cuptor încorporabil Whirlpool sunt: două tavi de coacere şi un grătar emailat.

Concluzie :

Concluzionând, Whirlpool AKP 742 IX este un cuptor electric încorporabil din inox, extrem de performant şi modern, capabil să obţină rezultate peste limita aşteptărilor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 65l
  • Modern
  • Electric
  • Din inox antiamprentă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.