Whirlpool AKP-407 IX – cuptor încorporabil multifuncţional din inox

Whirlpool AKP-407 IX este un cuptor încorporabil multifuncţional, cu capacitatea de a dezvolta pasiunea şi creativitatea culinară a oricărui utilizator. Reprezintă un aparat electrocasnic de bucătărie modern, foarte uşor de integrat şi de asortat oricărui stil de bucătărie.

Discutăm despre un model din inox din clasa A de eficienţă energetică, ce are un volum de 60l. Vine prevăzut cu numai 3 funcţii, precum şi cu un display modern şi atractiv de tip LED.

Acest model recent AKP-407 IX este deja prezent online în oferta celor de la eMag la preţul de 948 de lei (vezi preţ actualizat).

Privindu-l din punct de vedere estetic, se evidenţiază printr-o construcţie elegantă şi modernă din inox. Este de culoare argintie, cântăreşte în jur de 45kg şi măsoară standard o lăţime de 59.5cm, o înălţime de 59.5cm şi o adâncime de 56.4cm. Interiorul acestuia este conceput dintr-un email de calitate bună, foarte uşor şi rapid de curăţat.

Imagini cu Whirlpool AKP-407 IX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest model multifuncţional de la Whirlpool este prevăzut cu următoarele 3 funcţii: funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de iluminare interioară şi funcţia Timer.

Cu ajutorul funcţiei de Grill cu convecţie de aer poţi găti rapid noi preparate delicioase şi gustoase.

Funcţia de iluminare interioară este extrem de utilă atunci când vrei să verifici preparatul de la interior fără a mai deschide uşa cuptorului.

Timer permite se setezi timpul de coacere al preparatului, anunţând acustic terminarea acestuia.

În privinţa controlului, acesta este pe cât se poate de simplu şi de rapid de utilizat. Astfel, panoul de comandă este poziţionat în partea frontală, fiind alcătuit dintr-un afişaj decent de tip LED, precum şi din două butoane rotative cu control mecanic.

Uşa cuptorului este concepută dintr-o sticlă neagră termorezistentă, în partea de jos fiind proiectată sigla brand-ului Whirlpool. Aceasta asigură o vizibilitate destul de bună la interior, fiind destul de uşor de curăţat, precum şi interiorul cuptorului..

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Whirlpool AKP-407 IX este un cuptor electric de tip multifuncţional, provenit din gama aparatelor electrocasnice de bucătărie încorporabile

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LED
  • Modern
  • Inox
  • Multifuncţional
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.