Whirlpool AKP 235/IX/05 – cuptor electric încorporabil din inox, cu 6 funcţii

Whirlpool AKP 235/IX/05 reprezintă un cuptor electric de tip încorporabil de generaţie nouă, un aparat electrocasnic de bucătărie din inox, ce se integrează fără probleme în stilul oricărei bucătării. Fără prea mult funcţii şi specificaţii avansate, cu minimul necesar reuşeşte să garanteze un proces de gătit simplu, rapid şi eficient.

Este alimentat electric, controlul acestuia fiind de tip mecanic. Provine din clasa A de eficienţă energetică, are o capacitate de 52l, 6 funcţii, Timer şi ventilator.

Acest model AKP 235/IX/05 poate fi procurat de acum şi online din stocul celor de la eMag, cu numai 816 lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, nu surprinde cu vreo construcţie aparte, ba din contră afişează un aspect clasic şi modern din inox. Tehnic vorbind, dimensiunile standard ale cuptorului măsoară 59.7 x 59.5 x 56.4 (I x L x A) cm, suprafaţa mare a plăcii de coacere fiind de 1200 cm2.

Imagini cu Whirlpool AKP 235/IX/05 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, după cum spuneam şi mai sus, acest cuptor încorporabil de la Whirlpool este clasificat în clasa A de eficienţă energetică. Datorită acesteia, consumul înregistrat este de numai 0.65kW/h.

Ca şi nivel de zgomot la utilizare, înregistrează o maximă de doar 39 de decibeli.

În privinţa funcţiilor, beneficiază de iluminare interioară, de Timer, de funcţia de decongelare, de funcţia de blocare acces copii, de funcţia de autocurăţare catalitică şi de funcţia Dospire.

Funcţia Timer are rolul de a opri procesul de gătire în funcţie de timpul presetat de utilizator.

Funcţia de decongelare permite dezgheţarea corectă a alimentelor, fără ca acestea să aibă de suferit.

Funcţia de dospire este mai mult decât ideală la prepararea rapidă şi corectă a produselor de patiserie.

Funcţia de blocare acces copii previne accesul celor mici la panoul de control al cuptorului.

Funcţia de autocurăţare catalitică absoarbe vaporii şi grăsimile, după care arzându-le la o temperatură ridicată. În felul acesta, cuptorul se va menţine întotdeauna curat şi igienizat.

Concluzie :

În concluzie, Whirlpool AKP 235/IX/05 este un cuptor electric din inox de tip încorporabil. Provine din gama aparatelor de bucătărie accesibile, ce reuşesc să garanteze un proces de gătire rapid, economic şi uşor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modern
  • Capacitate 52l
  • 6 funcții
  • Inox
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.