Whirlpool AKM 528 NA – plită încorporabilă pe gaz cu mod de siguranţă şi cu aspect retro

Whirlpool AKM 528 NA este o plită încorporabilă clasică privind funcţionalitate şi una extrem de modernă şi de elegantă privind design-ul. Aspectul sau retro o ajută să se integreze foarte uşor în stilul şi mobilierul oricărui tip de bucătărie.

Produsul de faţă se alimentează cu gaz, aprinderea arzătoarelor fiind electrică de la buton. Este proiectată cu patru zone diferite pentru gătit, butoanele acestora fiind poziţionate în partea frontală a plitei. Este de menţionat faptul că deţine mod de siguranţă.

Acest model AKM 528 NA poate fi procura din magazinul online eMag, cu preţul de numai 599 de lei (vezi preţ actualizat).

Ei bine, din punct de vedere estetic, aşa cum am spus conferă un aer retro, rezultat în mod special din partea construcţiei butoanelor. Este integral de culoare neagră, cântăreşte în jur de 7.5kg şi măsoară standard 4.1 x 59 x 51 (IxLxA) cm.

Acelaşi model încorporabil retro se poate achiziţiona şi din magazinele Cel şi Flanco.

Imagini cu Whirlpool AKM 528 NA:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul consacrat Whirlpool a dotat plita de faţă cu 4 arzătoare diferite, respectiv unul mare, unul mic şi două normale.

Acestea sunt poziţionate în felul urmatoar: cel mare în partea din dreapta spate, cel mic în partea din dreapta faţă, iar cele două normale în partea din stânga faţă şi spate.

În privinţa puterii, acestea sunt capabile să dezvolte în total maxim 7.3kW. Individual, cel mare dezvoltă o putere de 3kW, cel mic o putere de 1kW, iar cele două normale o putere de 1.65kW fiecare.

Deasupra celor patru zone de gătit sunt ataşate două grătare calitative din fontă. Acesta vor garanta o stabilitate foarte bună vaselor de gătit, indiferent de dimensiunile lor.

Modul de siguranţă are rolul de a stopa în mod automat alimentarea cu gaz, în cazul în care flacăra este stinsă accidental.

Aşa cum am sus, butoanele de control, 4 la număr pentru fiecare arzător în parte, sunt poziţionate în partea frontală a plitei. Acestea deţin aprindere electronică integrată, lucru ce asigură o utilizare rapidă şi comodă.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool AKM 528 NA este o plită încorporabilă pe gaz de tip retro, ce pune la dispoziţie 4 zone de gătit diferite. Este capabilă să garanteze un mod de gătit rapid, uşor şi sigur.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Accesibilă
  • Aprindere electrică
  • Pe gaz
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.