Whirlpool AKM 330 IX – plită electrică încorporabilă din inox, ieftină şi modernă

Whirlpool AKM 330 IX reprezintă un model accesibil de plită electrică din inox, un aparat electrocasnic foarte uşor de integrat în stilul oricărei amenajări de bucătărie. Şi-a făcut apariţia destul de curând pe piaţa produselor încorporabile de nişă, cu un raport calitate-preţ apreciabil.

Ei bine, discutăm despre un model de 5500W putere, alimentat electric. Include patru zone de gătit de diferite dimensiuni, toate având aprindere electrică de la buton.

Acest model AKM 330 IX poate fi procurat şi online, din oferta magazinului eMag, cu numai 369 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, poartă elemente şi finisaje distinctive specifice, totul pe o construcţie argintie din inox. În privinţa greutăţii şi dimensiunilor standard, are o greutate de aproximativ 11kg şi măsoară 58 x 51 x 11 (IxLxA) cm. Dimensiunile nişei de încorporare, măsoară o adâncime de 49cm şi o lăţime de 55.8cm.

Acelaşi model accesibil poate fi achiziţionat şi din magazinul online Cel.

Imagini cu Whirlpool AKM 330 IX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noua plită încorporabilă de la Whirlpool deţine patru arzătoare de dimensiuni diferite, poziţionate astfel: unul mare în stânga-faţă, unul normal în dreapta-spate şi două mici în stânga-spate şi dreapta-faţă.

Ca şi putere, împreună dezvoltă maxim 5.5kW. Separat, cel mare are o putere de 2kW, cel normal o putere de 1.5kW, iar cele două mici o putere de 1kW fiecare.

Se laudă cu aprindere electrică de la buton, cu indicator de funcţionare, precum şi cu dispozitiv de siguranţă.

Panoul de control al plitei este proiectat în partea dreaptă jos. Aici se întâlnesc cele 4 butoane, câte unul pentru fiecare arzător în parte, plus sigla brand-ului Whirlpool.

Sistemul de aprindere electrică al arzătoarelor este integrat în fiecare buton în parte. Astfel, pentru a aprinde unul dintre arzătoare, trebuie să acţionaţi prin rotire butonul dedicat acestuia.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool AKM 330 IX reprezintă o plită electrică încorporabilă din inox, un produs extrem de uşor de integrat în orice stil de bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inox
  • Mod de siguranţă
  • Alimentare electrică
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.