Whirlpool AKM 260 IX – plită din inox cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică

Whirlpool AKM 260 IX este una dintre cele mai convenabile plite încorporabile pe gaz, mulţumită raportului apreciabil dintre calitate şi preţ. Este un produs de bucătărie din inox, capabil să se integreze fără probleme în orice stil, asigurând un mod de gătit rapid, simplu şi comod.

Aşa cum am spus, se alimentează cu gaz, deţine 4 arzătoare de dimensiuni diferite, aprinderea acestora fiind de tip electrică. Butoanele de control sunt proiectate în partea laterală a plitei, oferind o acţionare confortabilă. Bineînţeles, fiind un model de generaţie nouă, include sistemul de siguranţă a flăcării.

Acest model AKM 260 IX se poate achiziţiona deja din stocul de produse electrocasnice de bucătărie eMag, cu doar 389 de lei (vezi preţ actualizat).

Construcţia impresionantă din inox, aduce un aer modern şi elegant oricărei bucătării. În privinţa detaliilor tehnice, ar fi că are o greutate de 7.5kg şi că măsoară standard 4.1 x 58 x 50 (IxLxA) cm. Include duze pentru GPL, dimensiunile nişei măsurând 3 x 56 x 48cm.

Produsul de faţă este disponibil şi în ofertele celor de la ClickShop şi CEL.

Imagini cu Whirlpool AKM 260 IX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam şi ceva mai sus, acest produs de bucătărie Whirlpool deţine patru arzătoare de dimensiuni diferite: două normale, unul mare şi unul mic.

Acestea sunt proiectate astfel: cel mare în stânga faţă, cel mic în dreapta faţă, iar cele două normale în stânga şi dreapta spate. Alături de acestea, în partea laterală din dreapta, sunt poziţionate cele 4 butoane de control, ce pot fi acţionate prin apăsare şi răsucire.

Deasupra celor patru arzătoare sunt proiectate două grătare din inox, de culoare neagră. Acestea asigură o stabilitate foarte bună vaselor de gătit.

Ca şi putere de încălzire, cel mare dezvoltă 3kW, cel mic 1kW (economic), iar cele două normale câte 1.65kW fiecare.

Sistemul de siguranţă presupune deconectarea automată de la alimentarea cu gaz, în cazul stingerilor accidentale a flăcării.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool AKM 260 IX reprezintă o plită încorporabilă avantajoasă, un produs electrocasnic din inox, capabil să garanteze o funcţionare confortabilă şi rapidă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare cu gaz
  • Cu mod de siguranță
  • Inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.